Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na pátek 13. 9. 2024: Raci budou mít den jako na houpačce, Váhy čeká hromada povinností

Příliš stresu v práci může mít velký vliv na náš mozek.
Zdroj: Facebook.com
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 13. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Potěšte své nejbližší. Vymyslete pro ně zajímavý výlet, připravte jim milé překvapení, i kdybyste se měli pořádně plácnout přes kapsu. Zejména děti to uvítají s nadšením. A dětská radost je k nezaplacení.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Dávejte si pozor na smělé plány, ne všechno, co jste si předsevzali, by se vám muselo vyplatit. Netlačte tolik na pilu, abyste byli za každou cenu vidět a slyšet, uvolněte se a vsaďte raději na přirozenost.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Horoskop vás upozorňuje, abyste si uvědomili, že vaše momentální rozpoložení se odvíjí od psychického stavu. Pokud se necítíte ve své kůži, vyrazte načerpat energii někam do přírody.


Býk (21. 4.  21. 5.)

Zkuste zavolat přátelům, dlouho jste se neviděli. Proberte všechno důležité, co se stalo od posledního setkání. Veškeré resty vyřešíte rychle, a navíc v poklidu. Den bude přát také nakupování a sportu.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Spoléhejte se na svůj rozum a nátlaky okolí si vůbec nepřipouštějte. Pokud se vám někdo bude snažit radit a tvářit se, že má kdovíjaké zkušenosti, v klidu si ho poslechněte, ale věci si dělejte po svém.

Rak (22. 6.  22. 7.)

Připravte se na to, že nálada kolem vás bude jako na houpačce, i kdybyste se stavěli na hlavu. Nemá cenu to řešit, soustřeďte se výhradně na své povinnosti a nevšímejte si problémů druhých lidí.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Dostáváte se do úzkých. Nemůžete si ale myslet, že si se vším můžete poradit jen vy sami. Zdraví máte jen jedno, rozdělte povinnosti i mezi ostatní a udělejte si chvíli i pro sebe. Ostatní vás občas zneužívají.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Horoskop vám radí, ať už přestanete omlouvat lidi, co mají tendenci vám jen škodit a srážejí vás stále dolů. Nejspíš je vytáčíte svým neustálým úsměvem, ale takoví jedinci za ohleduplnost vážně nestojí.


Váhy (23. 9.  23. 10.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká hromada povinností. Všechno si pečlivě rozvrhněte, ať se vyhnete zbytečným zmatkům. Když už vám to bude přerůstat přes hlavu, tak si pochopitelně dopřejte malou pauzu.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Podaří se vám získat volný čas navíc. Vydat se můžete na nákupy nového oblečení, natrefíte při tom na věc, kterou jste už docela dlouho sháněli. Zkuste zavolat svým přátelům, jestli nechtějí zajít na skleničku.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Horoskop vám říká, abyste na chvíli odložili své povinnosti. Věnujte se raději více odpočinku, relaxaci a rodině. Opatrní buďte v komunikaci se svými příbuznými, jinak hrozí, že se pohádáte kvůli nějaké malichernosti.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Zajeďte na návštěvu za příbuznými či přáteli, které jste už dlouho neviděli. V případě, že by měly na cestách nastat nějaké potíže, vyřešíte všechno ihned a bez jakýchkoliv komplikací.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy