Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na pondělí 16. 9. 2024: Ryby by si měly dát pozor na jazyk, Lvům hrozí konflikty

Denní horoskop na pondělí 16. 9. 2024: Ryby by si měly dát pozor na jazyk, Lvům hrozí konflikty
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 16. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Hvězdy vás nabádají, ať máte na paměti, že nic není černobílé. Než něco podniknete, pořádně si to promyslete a poraďte se s někým, komu důvěřujete. Nebuďte impulzivní a vyhýbejte se konfliktům.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Horoskop vás varuje, ať nejprve pečlivě rozmýšlíte, než něco nahlas vyslovíte. Trocha taktu a diplomacie by vám neuškodila. Také nikoho nepomlouvejte, hned by se vám to vrátilo.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Hvězdy prozrazují, že si můžete pořádně odpočinout a dělat hlavně to, co chcete. Zvolte si činnosti, které vás těší nejvíce. Zaměřte se na soukromý život a koníčky. Sport a pobyt v přírodě vám prospějí.


Býk (21. 4.  21. 5.)

Horoskop vás nabádá, ať nesmutníte, když nevyjde všechno přesně podle vašich představ. Zvolte náhradní program a uvidíte, že litovat nakonec nebudete. Nakonec jde vždy především o společnost.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Horoskop vás nabádá, ať se snažíte dát do pořádku staré spory. Pokud dáte dotyčnému člověku najevo, že vám na tom opravdu záleží, uvidíte, že i protistrana projeví zájem, aby se to celé urovnalo.

Doporučené video: Horoskop o sportovním nadání jednotlivých znamení zvěrokruhu


Rak (22. 6.  22. 7.)

Horoskop vás varuje, ať neriskujete. Pokuste se držet stranou všech potencionálních konfliktů. Přijde pomoc od někoho blízkého. Pomozte mu, nikdy nevíte, kde se vám bude hodit jeho pomoc.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Nesvádějte své osobní problémy na lidi, kteří s tím nemají nic společného. Napětí by se jen vystupňovalo a konflikt byste neodvrátili. Zkuste přijít na jiné myšlenky a vyrazte nejlépe někam do přírody.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Čekejte den plný nápadů, sebedůvěra vám nechybí a do čeho se pustíte, to se vám podaří splnit nad očekávání. Když ještě trochu zapracujete na lepší organizaci, úspěch vás pak minout nemůže.


Váhy (23. 9.  23. 10.)

Zbytečně neriskujte a snažte se nepřeceňovat své síly. Hrozí neshody, tak mějte pokoru, jinak to pro vás nedopadne zrovna dobře. Snažte se hádkám radši vyhnout, i kdyby se vás snažil někdo sebevíc vyprovokovat.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Jestli budete pohotově reagovat na jednotlivé problémy, tak všechno ustojíte s přehledem. Zaměřujte se i na maličkosti, nějak ztrácíte inspiraci a vaše nápady už nemají onu pověstnou šťávu.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Hvězdy vás nabádají, ať se povinnostem nevěnujete déle, než je to nezbytné. Vyrazte za relaxací a sportovními aktivitami. Zamyslete se, co pro své tělo můžete udělat, nevymlouvejte se, že nemáte čas.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Připravte se na to, že atmosféra nebude poklidná. Snažte se lépe ovládat, nemusíte přece na ostatní hned útočit, pokud mají na nějakou věc odlišný názor. Vyhněte se riskování, hlavně za volantem.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy