Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na sobotu 10. 8. 2024: Býkům hrozí hádky, Štíry čeká kritika

Hádka
Zdroj: profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 10. 8. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. 20. 2.)

Buďte ostražití a každý svůj krok si pořádně rozmyslete. Je důležité, abyste ve svých plánech nepolevovali a tvrdě na sobě dál pracovali. Zdokonalujte se, učte nové věci a po zásluze se dočkáte vytoužené odměny.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Hvězdy vás varují, že pokud jste se rozhodli vykašlat na veškeré povinnosti, abyste si uvědomili, jaké následky to může mít. Náročnější období zkuste překonat, nezodpovědností všechno pouze zhoršíte.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Horoskop přeje rodinným setkáním a návštěvám příbuzných. Jestli jste se rozhodli, že chcete pracovat na zvelebování domova, půjde vám to skvěle. Nedělejte ale všechno sami, domluvte si pomocníky.


Býk (21. 4. 21. 5.)

Buďte opatrní v komunikaci s ostatními, abyste se zbytečně nerozhádali. Zvolte lepší taktiku a nedávejte hned najevo, co si myslíte. Buďte také více pozorní ve svém okolí, jinak hrozí nehody a úrazy.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Hvězdy nabádají, ať zapracujete na zlepšení vztahů s lidmi, s nimiž máte rozepře. Buďte k sobě upřímní a zamyslete se, zdali je vaše kritika oprávněná a jak můžete komunikaci s ostatními vylepšit.

Rak (22. 6. 22. 7.)

Horoskop prozrazuje, že konečně obdržíte informaci, na niž už dlouho čekáte. Do žádné činnosti se vám sice nechce, ale když se přemůžete, budete ve finále rádi, že máte nezbytné povinnosti za sebou.

Lev (23. 7. 22. 8.)

V tento den se přesvědčíte o tom, jak umí být někteří lidé nediskrétní. Jestliže zjistíte, že vás někdo podrazil, otevřeně se ho na to zeptejte, aby neměl žádný čas připravit si další výmluvy.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Budete se cítit tuze vyčerpaně, zejména psychicky. Přemýšlíte o tom, že byste měli mnoho věcí ve svém životě změnit. Hlavně se neunáhlujte, nejprve si v klidu všechno promyslete a poraďte se s blízkými.


Váhy (23. 9. 23. 10.)

Horoskop prozrazuje, že vás čeká úspěšný den. Spolupracujte s ostatními, získáte tím mnoho inspirace. Nebojte se činit rozhodnutí, ať váhavostí nepřijdete o šance, co se už nemusí opakovat.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Připravte se na kritiku. Oprávněnou kritiku. Veškeré připomínky si pozorně vyslechněte, jedině tak se ze stejných chyb poučíte. Přijměte to s pokorou a nadhledem.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Neměli byste zapomínat, že jste si předsevzali, že budete pracovat na zlepšování fyzičky. Nemůžete-li se rozhoupat k aktivitě, namotivujte se výjimečně odměnou, vyzkoušejte nějaký nový sport.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Dokážete to, o čem jste v minulosti sami pochybovali. Stačilo jen poslat k ledu dávné spory. Diplomaticky a elegantně vybruslíte ze zapeklitých situací, které vás tolik trápily.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy