Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Denní horoskop na sobotu 13. 7. 2024: Býky čeká konflikt, Váhy zajímavá cesta

Šest let zadaná Stephanie Tan z New Yorku:
„Vydáváme se na denní výlety do sousedních měst a každý rok uděláme jeden velký výlet. Pomáhá to rozvíjet naši perspektivu jako pár – a posiluje to náš vztah, že nikdy nezačne být nudný.“
Zdroj: Pixabay.com
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 13. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop přeje sportovním aktivitám. Někdo z nejbližších ale bude chtít pomoci při nákupech a to zvládnete taky. Kupte si něco hezkého na sebe a pak vyrazte společně za sportem.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Podle horoskopu vám hrozí nejrůznější spory a nedorozumění. Zkuste nepodléhat chmurným myšlenkám, bojujte s nimi. Do pohody by vás mohla vrátit krátká procházka na čerstvém vzduchu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Využijte tento den k návštěvě přátel nebo si udělejte výlet do přírody. Pokud se cítíte nějak bez energie, věřte, že baterky nejlépe dobijete právě na čerstvém vzduchu. Sportovní aktivity vám rovněž udělají dobře.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že se neubráníte konfliktní situaci, a tak se na to připravte. Nemějte z toho strach, argumenty jsou na vaší straně, jen je musíte umět správně použít – suverénně a bez rozčilování.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop varuje, ať vůbec nikomu neříkáte o tom, co máte v plánu udělat. Dobré nápady se cení, někdo by vám je mohl ukradnout. Svoje záměry začněte rovnou realizovat.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Snažte se být diplomatičtí v tom, co druhým říkáte. Měli byste se krotit v ostřejších výrazech, buďte k ostatním laskaví a ohleduplní. Snažte se zapracovat na vylepšování vztahů kolem vás.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop upozorňuje, ať nezapomínáte, že povinnosti za vás opravdu nikdo nevyřídí. Jestli budete všechno stále odkládat, brzy vám to přeroste přes hlavu. Na večer čekejte překvapení.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Zkuste myslet více pozitivně. Pokud máte obavy z jistého rozhovoru, vaše protistrana z vás nervozitu vycítí a výsledek to může ovlivnit. Pak se nedivte, když to nedopadne dobře.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Chystáte se na zajímavou cestu. Přibrzděte a zkontrolujte, zda máte opravdu všechno hotové a připravené. Existují problémy, které když nevyřešíte, budete mít o zábavu postaráno.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Myslete na to, že svým smyslem pro spravedlnost si často přiděláváte problémy. Naučte se neřešit starosti jiných a hleďte si raději svého. Uvidíte, jaká to bude úleva, když věci půjdou kolem vás.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop nabádá, abyste pečlivě zvažovali svá rozhodnutí. Ideálně se nejprve poraďte s lidmi, kterým můžete věřit. Nesnažte se ve všem dominovat a nebuďte sobečtí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop radí, ať se vyhnete veškerým důležitým rozhodnutím. Máte tendenci nechat se ovlivnit ostatními lidmi. Opatrně jednejte především kolem všech finančních záležitostí.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy