Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na sobotu 28. 9. 2024: Vodnáři by si měli krýt záda, Ryby budou řešit rodinné problémy

Denní horoskop na sobotu 28. 9. 2024: Vodnáři by si měli krýt záda, Ryby budou řešit rodinné problémy
Zdroj: pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na sobotu 28. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kryjte si záda, někdo vám bude chtít zkřížit plány do budoucna. Své nápady si nechte zatím jen pro sebe a představte je až ve chvíli, kdy budete mít všechno kompletně připraveno a ošetřeno.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Horoskop nabádá, ať nastalé problémy v rodině řešíte v klidu, jinak byste mohli neprozřetelně říci i to, co ve skutečnosti nechcete. Můžete pak někomu nechtěně ublížit a ještě dlouho by vás to mrzelo.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nemějte výčitky z toho, co jste nestihli. Není pozdě, abyste to nedohnali a nepokusili se splnit si své sny. Musíte si uvědomit, že všechno máte ve svých rukou, a tak si promyslete novou strategii.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Horoskop nabádá, abyste si dali pozor, ať vás povinnosti nepohltí natolik, že by vám už nezbyl žádný čas na vaše blízké. Zkuste to do budoucna zařídit tak, abyste zvládli práci i se věnovali rodině.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Věnujte se svým nejbližším. Pozvěte rodinu nebo své přátele k sobě domů a uvařte jim to, co mají nejraději. Atmosféra bude příjemná. Večer pak společně vyrazte někam za kulturou.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která nostalgicky vzpomínají na své ex


Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop nabádá, abyste dbali na disciplínu a dodrželi to, co jste druhým lidem slíbili. Buďte vytrvalí a houževnatí. Pamatujte, že nic nedostanete zadarmo. To, co jste zaseli, budete také sklízet.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že se vůbec nemůžete rozhoupat k nějaké činnosti. O to víc budete zaskočeni změnami, které vás čekají. Snažte se to nejprve "rozdýchat" a v klidu zvažte reakci. Hlavně se neunáhlujte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dejte pozor na svou nerozhodnost. Budete-li příliš dlouho váhat u nabídky, již obdržíte, mohl by vám tuto příležitost vyfouknout někdo jiný, kdo se na to už celý třese.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nezaobírejte se jen povinnostmi a starostmi, ale zkuste se radovat i z maličkostí, které vám tento den nabízí. Je potřeba občas zvolnit vysoké tempo, jaké jste nasadili, a užívat si přítomnost.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Mohli byste se dostat do nepříjemností jen kvůli někomu, koho neustále omlouváte a chráníte. Jenže dotyčný člověk si to vůbec nezaslouží. Pokud tomu neučiníte přítrž, budete následky napravovat těžko.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento den vás ovládne výborná nálada, a tak si ji nenechte zkazit od rýpalů okolo. Pamatujte na to, že jejich slova jsou cílená a záměrná, aby vás vytočili. Nejlépe se jich zbavíte tím, že je budete zcela ignorovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hvězdy předpovídají příjemný den, v němž panuje pohoda a pochopení. Rozepře nehrozí, pokud nebudete všechno sarkasticky komentovat. Věnujte se rodině a vyrazte někam ven nebo na návštěvu příbuzných.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy