Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Denní horoskop na středu 10. 7. 2024: Býci potřebují nadhled, Štírům se vyplatí námaha

Správné dýchání vás vrátí do klidu.
Zdroj: pixabay
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 10. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Věnujte se především odpočinku a relaxaci a vůbec si to nevyčítejte. Na pozoru se mějte při komunikaci se svými nejbližšími, vyvarujte se výčitek a ostré kritiky, jinak hrozí, že se nesmyslně pohádáte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jestli potřebujete něco prosadit, mějte realistické cíle. Musíte nejprve ostatní přesvědčit o své spolehlivosti a zodpovědnosti. Nepřetvařujte se a nepotlačujte své emoce, ukažte, že na to máte.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste se na každém člověku snažili najít to dobré a nikdy nikoho neodsuzovali podle toho, co o něm hovoří jiní. Máte vlastní rozum a výbornou intuici, tak se tím řiďte.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Horoskop prozrazuje, že některé záležitosti, jimiž se zabýváte, jsou naprosto zbytečné a jen vás zdržují od toho podstatného. Zkuste se uvolnit a mít větší nadhled, i když není všechno úplně dokonalé.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Horoskop prozrazuje, že se můžete těšit na příjemné setkání s přáteli. Dozvíte se zprávy, na které jste už nějaký čas čekali. Snažte se prozatím udržet tajemství ohledně toho, co uslyšíte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tento den se vám bude dařit skvěle, proto neváhejte a pusťte se hned do realizace svých plánů. Stojí při vás i vaši nejbližší, kteří vám jsou nejen oporou, ale budou vám rádi nápomocní, tak toho využijte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hvězdy vás nabádají k obezřetnosti. Připravte se na manipulaci a sklon ostatních lidí k nečestnému chování. Pokud máte v plánu začít s novými aktivitami, tak to ještě o několik dní radši odložte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Horoskop vás nabádá, ať nastalé problémy v rodině řešíte v klidu. Jinak byste mohli neprozřetelně říci i to, co ve skutečnosti nechcete. Můžete pak někomu nechtěně ublížit a ještě dlouho by vás to mrzelo.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ohlídejte si svou dobrosrdečnou povahu, abyste na ni nedoplatili. Obezřetně jednejte ohledně finančních záležitostí, nechejte si raději poradit od někoho, kdo se v tom vyzná a dané věci lépe rozumí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud máte v plánu změnit jisté věci, všechno si pořádně promyslete a pokuste se sehnat veškeré dostupné informace. Počítejte s tím, že jednoduché to nebude. Ovšem námaha se vám vyplatí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Udělejte jen ty nejnutnější povinnosti a namiřte si to někam za relaxací. Obvolejte přátele a vyrazte s nimi za zábavou. Měli byste zapracovat na zlepšování vztahů kolem vás, tohle bude skvělá příležitost.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zjistíte, že někdo ze známých se vůči vám nezachoval diskrétně. Nemá cenu se tím zaobírat, informace jsou již dávno venku. Poučte se z toho ale do budoucna, komu se napříště budete svěřovat.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy