Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Denní horoskop na středu 23. 10. 2024: Blížencům se naskytne vzácná příležitost, Váhy si užijí pohodu

Denní horoskop na středu 23. 10. 2024: Blížencům se naskytne vzácná příležitost, Váhy si užijí pohodu
Zdroj: pixabay.com
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 23. 10. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Hvězdy nabádají, abyste trochu mákli. Žádné flákání, musíte přidat na tempu. Pokud hned nezaberete, nemáte šanci zvládnout všechny povinnosti, které vás čekají. Práci neutečete dokonce ani doma.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Před vámi není zrovna poklidný den. V partnerském životě to vypadá na neshody a jedno nedorozumění za druhým. Celé to vyvrcholí prudkou hádkou. Držte se svého názoru a stůjte za svým slovem.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Jestli z vás tryská nálada na šprýmy a opravdu to nemůžete vydržet, dobře zvažujte, co si ke komu můžete dovolit, abyste to náhodou nepřepískli. Den se bude vyvíjet příznivě, takže co takhle večer vyrazit s přáteli do baru? Tam pak můžete vtipkovat ostošest.


Býk (21. 4. 21. 5.)

Váš horoskop přeje společenským akcím a výletům. Uvařte a připravte něco dobrého na zub a uspořádejte posezení pro své přátele. Večer společně vyrazte za kulturou.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Nenechte si ujít příležitost, kterou dostanete. Nedovolte, aby vám do toho někdo mluvil. V rozhodující chvíli bude třeba, abyste byli sebevědomí a ambiciózní. Stůjte pevně za svým.

Rak (22. 6. 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že energie vám rozhodně nechybí, ale měli byste si dát pozor na její správné využití. Vyvarujte se ukvapených reakcí, nemusíte přece hned okamžitě vyletět při sebemenší narážce na vaši osobu.

Lev (23. 7. 22. 8.)

Horoskop vám radí, že jestli máte nějaké starosti, ať se hlavně neuzavíráte do sebe. Svěřte se blízkému člověku, kterému můžete důvěřovat. Uvidíte, že se vám alespoň trochu uleví.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Tento den byste se měli lépe ovládat, komunikace nebude vaší silnou stránkou. Nemusíte hned útočit na ostatní, když mají na danou věc odlišný názor. Naopak je vyslechněte, aspoň objevíte nový úhel pohledu.


Váhy (23. 9. 23. 10.)

Čekejte vcelku pohodový den. I náročnější úkoly zvládnete s přehledem. Zajímejte se také více o ostatní, někdo vás potřebuje, jen se vám to bojí říci. Večer vytáhněte přátele na drink.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Stanovte si na tento den pouze reálné cíle. Neslibujte věci, které nemůžete zvládnout. Ačkoli máte skvělé přesvědčovací schopnosti, nesplněný úkol by vám stejně bez následků neprošel.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Bude se vám dařit při sportu a případně také ve studiu. Věnujte se tvůrčím činnostem a přizvěte ke spolupráci ostatní. Pokud přemýšlíte o dalším vzdělávání, přihlaste se ke studiu nebo do kurzu.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Čeká vás náročný, ale také poučný den. Nové informace, které získáte, byste měli nejprve důkladně prověřit. Zaměřte se na detaily, které vám dosud unikaly, rozuzlení máte na dosah.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy