Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Denní horoskop na středu 24. 7. 2024: Blíženci drží tajemství, Váhy svalují vinu na ostatní

Denní horoskop na středu 24. 7. 2024: Blíženci drží tajemství, Váhy svalují vinu na ostatní
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 24. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy nabádají, abyste si ještě jednou promysleli veškeré kroky, jež hodláte podniknout. Podívejte se na danou situaci realisticky a nenechte se zlákat k riskování, k němuž se vás kdosi snaží svést.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že k vyřešení rodinných záležitostí bude nezbytná tolerance. Buďte upřímní nejen ke svým blízkým, ale i k sobě. Otevřeně si promluvte, co vás i ostatní nejvíce trápí.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Máte tendenci chovat se tak, aby bylo za každou cenu po vašem. Váš čas ale teprve přijde, musíte si předně respekt zasloužit. Uvědomte si, že i vy se můžete někdy mýlit, a trochu uberte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Všechno se bude odehrávat ve svižném tempu. Těšit se můžete na několik vskutku lákavých nabídek. Jedinou potíž čekejte v tom, že nebudete vědět, kterou si vybrat. Neváhejte dlouho, abyste nepřebrali.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Tento den jste sice tajemní jako hrad v Karpatech, nicméně ti, kdo vás už dobře znají, tuší, že se něco děje. Snažte se vydržet a nic neprozradit, aby bylo překvapení, které pro druhé chystáte, opravdu dokonalé.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která milují cestování s batohem na zádech


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Buďte opatrní při komunikaci s druhými. Pořádně si rozmyslete, komu se svěřujete a zda lze dané osobě důvěřovat. Připravte se na bezohlednost, manipulaci a sklon ostatních lidí k nečestným praktikám.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Na své aktivity si nechte větší časovou rezervu. Nenechte se vyvést z míry, pokud dojde k nečekaným situacím a zpožděním. V pracovních činnostech se vám bude dařit. Budete rozhodní a kreativní.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy radí, abyste si náročné úkoly rozkouskovali a naplánovali krok za krokem. Jinak byste mohli chybovat. Nad soukromými problémy ostatních lidí se netrapte, jen vás to vyčerpává.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nesvalujte své chyby na ostatní, celé by se to jen otočilo proti vám. Raději si přiznejte, jaké máte slabiny, na kterých bude potřeba zapracovat. Je na čase udělat si pořádek jak v práci, tak doma.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nesnažte se prosazovat své názory za každou cenu, respekt si musíte zasloužit jinak. Jestli se vám něco nelíbí, musíte si o tom s dotyčnou osobou otevřeně promluvit, ať najdete schůdné řešení pro obě strany.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Zkuste popřemýšlet, co vám v životě bere nejvíc energie a co byste s tím mohli udělat. Neplánujte si náročný program. Ideálně si večer vyjděte někam za odpočinkem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop nabádá, ať se za žádnou cenu nenecháte odradit neúspěchem. Vždyť se vám nemusí vždy všechno podařit hned na první pokus. Bude to chtít jen více snahy a hlavně trpělivosti.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy