Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na středu 25. 9. 2024: Štíři by se měli připravit na komplikace, Kozorohy čeká těžké rozhodnutí

Pro řešení partnerské krize je důležité plánování budoucnosti.
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 25. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, ať nastalé problémy řešíte v klidu. Jinak byste mohli neprozřetelně říci i to, co ve skutečnosti nechcete. Můžete někomu nechtěně ublížit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na obzoru se rýsuje něco, co by mohlo vzbudit vaše naděje, když budete dostatečně flexibilní. Ovšem ještě předtím, než to půjde uskutečnit, musíte změnit přístup k některým lidem.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Věnujte dostatek času svým nejbližším, alespoň tak doženete období, kdy u vás byly na prvním místě pracovní povinnosti. Vyhněte se nevhodným poznámkám, ať si rodinnou pohodu a idylku nepokazíte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pokusí se o vás posmutnělá nálada. Nepodléhejte tomu a zkuste najít nějaký způsob, jak se rozveselit. Hlavně byste neměli být sami. Zavolejte někomu z blízkých přátel a něco společně podnikněte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy připomínají, že na snech je třeba také pracovat. Popřemýšlejte, jestli nenastal čas, abyste se v životě posunuli zase o kus dál. Snažte se udělat maximum pro to, abyste měli příjemný den.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Zapracujte na zlepšení vztahů s lidmi, se kterými máte rozepře. Úkoly, které jste si naplánovali, neodsouvejte na později, ani kdybyste měli pocit, že vám docházejí síly.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pokud vás přepadne chmurná nálada, snažte se udělat všechno pro to, abyste jí nepodlehli. Nezůstávejte sami, běžte se bavit do společnosti. Obklopte se lidmi, které máte nejraději.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dávejte si pozor na to, aby druzí lidé nezneužívali vaší chápavosti a vstřícnosti. Když si to někdo nezaslouží, prostě mu už nepomáhejte. Možná nastala doba, aby se dotyčný naučil zodpovědnosti.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nepřenášejte problémy z profesního života do svého soukromí. Napětí by se stupňovalo a hádku byste jen těžko odvrátili. Zkuste přijít na jiné myšlenky a přijměte pozvání na večírek.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že byste měli očekávat komplikace v soukromí. Nebudete se moci na nic soustředit, a tak raději běžte rychle vyřešit to, co je nyní nejdůležitější. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud se zaměříte hlavně na kvalitu, nemůžete udělat chybu. Mějte na paměti, že někdy hraje důležitou roli i ten nejmenší detail. Užijte si klidný večer se svými blízkými, potřebujete dobít baterky.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás těžké rozhodnutí v komplikované situaci. Horoskop nabádá, abyste nepropadali panice. Máte dost zkušeností odhadnout, jak se věci mají. Spolehněte se na svůj rozum a nenechte si do ničeho mluvit.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Glosa: Love Island jako semeniště influencerů. Místo lásky se sbírají lajky a sledující

Související články

Další články

Nejnovější kauzy