Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na středu 28. 8. 2024: Berani zažijí atmosféru jako na houpačce, Býci budou balancovat na hraně

Žena zdrcena životem.
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na středu 28. 8. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vám přináší pohodový den. Od rána sršíte energií a dobrou náladou, což vám pomůže na všech frontách. Všechny povinnosti zvládnete snadno a v rekordním čase.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že by vám mohlo pomoci, kdybyste byli průbojnější. Jinak se z místa a situace, v níž nejste už delší dobu spokojení, rozhodně nepohnete. Je to jen na vás, zda s tím něco uděláte.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Atmosféra bude jako na houpačce. Je to na vás, pokuste se nastolit harmonii. Vytáhněte své blízké na procházku do přírody, veselejší myšlenky se dostaví snáze. Nebojte se řešit problémy.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Tento den rozhodně nestrkejte nos do věcí, do kterých vám nic není. Nenechte se zatáhnout do rozepře, která se vás vůbec netýká. Můžete z ní snadno vyjít jako hlavní viník.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Zkuste si aspoň na chvíli odpočinout. Rozhodně se nepouštějte doma do nekonečného uklízení. To počká na jindy. Zavolejte radši svým přátelům, které jste déle neviděli, a někam společně vyrazte.

Doporučené video: Tato tři znamení nestojí v posteli za nic


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nepřehánějte to s upřímností, někdo by si vaše slova mohl zle vyložit a napravovali byste to opravdu složitě. Docela stačí, když řeknete jen část toho, co si myslíte, a to ještě velice ohleduplně.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezahrávejte si s city druhých lidí. Nevíte-li, jak někoho odmítnout, neudržujte ho pořád v nejistotě nebo naději. Raději dotyčnému otevřeně řekněte, jak se věci mají, pochopitelně co nejohleduplněji.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neměli byste to přehánět s aktivitami, ať nejste úplně vyčerpaní. Nemusí se pořád něco dít. Potřebujete spíše vysadit a odpočívat. Pověřte úkoly rodinu, nemusí přece všechno ležet jen na vás.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Potřebujete si utřídit myšlenky. Pokud vás v poslední době něco zklamalo, nejspíš to byla vaše chyba, ale vy pořád hledáte viníka někde jinde. Pokud si to nepřiznáte, bude vás to trápit i nadále.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Všechno, na co sáhnete, se vám podaří splnit nad očekávání. Užívejte si pohodový den a snažte se z přízně hvězd vytěžit maximum. Doma zavládne pohoda a harmonie, žádné hádky nehrozí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nezatěžujte tento den své nejbližší výčitkami a vyhněte se jakémukoli dohadování. Snažte se vytvořit příjemnou atmosféru, vaše rodina to určitě ocení. Naplánujte výlet někam k vodě a užívejte si sluníčka.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop varuje především před zbrklostí a unáhlenými rozhodnutími. Hlavně si dávejte pozor na přehnané reakce a nedramatizujte nastalé situace, ať všechno ještě nezkomplikujete.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy