Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Denní horoskop na úterý 10. 9. 2024: Štíři se dostanou do problémů, Panny budou hýřit zajímavými nápady

Problémy také může způsobovat, když si řeknete o větší množství práce, ale nakonec své nové povinnosti rychle vzdáte.
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 10. 9. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Berte tento den jako výzvu na změnu způsobu života. Po čase, kdy jen přešlapujete na jednom místě, zjišťujete, že už vás to takto opravdu nebaví. Všechno záleží pouze na vaší odvaze věci změnit.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Žádné zahálení, buďte co nejvíce aktivní a komunikativní. Máte dobře našlápnuto, tak ten rozjetý vlak nezastavujte. Energický přístup vám pomůže k prosazení toho, co potřebujete.

Beran (21. 3.  20. 4.)

V tento den byste neměli za každou cenu uplatňovat své oblíbené pravidlo, že musíte mít vždycky pravdu. Bude prozíravější, když přiznáte omyl, než že budete stále zatloukat, jak se situace ve skutečnosti má.


Býk (21. 4.  21. 5.)

Hvězdy vás nabádají, abyste bezhlavě neutráceli. Pokud chcete vyrazit někam za nákupy, promyslete si nejprve, co hodláte pořídit. Večer už si naplánujte jen relaxaci, odpočinek a dobrý film.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Horoskop vás nabádá, abyste nesnili s otevřenýma očima, ale začali v tomto ohledu konat a sny si plnit. Už déle máte všechno do detailu promyšlené, a proto byste s tím už měli konečně něco udělat.

Doporučené video: Tři znamení zvěrokruhu, která se vyhýbají bílým plášťům


Rak (22. 6.  22. 7.)

Buďte opravdu upřímní, nelze si donekonečna něco nalhávat. Měli byste se zbavit zášti, kterou pociťujete k některým lidem. Zamyslete se nad svými skutky z poslední doby a zkuste napravit, co půjde.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Hvězdy prozrazují, že se vám bude dařit v tvůrčích činnostech a ve studiu. Buďte otevření názorům jiných lidí, jejich zkušenosti pro vás budou motivující. Poslouchejte je pozorně a učte se.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Máte plno energie a samé zajímavé nápady. Měli byste toho využít ve svůj prospěch a snažit se v rodinných záležitostech prosadit všechno, co jen budete potřebovat. Uvidíte, že se vám to také podaří.


Váhy (23. 9.  23. 10.)

Každý člověk občas nemá svůj den. Když uděláte chybu, přiznejte se, není zač se stydět. Neúspěch vás může nakopnout k tomu, ať se více snažíte. I vy buďte tolerantní k drobným prohřeškům ostatních.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že se dostanete do značných problémů, kam jste se ovšem dostali jen svou vinou, tak to přestaňte svádět na ostatní. Raději se zamyslete nad tím, jak se z té šlamastyky rychle dostat ven.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Jestli pociťujete únavu, tak se vůbec neostýchejte a dopřejte si řádný odpočinek. Nikdo vám nemůže mluvit do toho, že potřebujete relaxovat. Pokud byste se hodlali přemáhat, stálo by vás to akorát zdraví.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Tento den se vám bude dařit. Pokud před vámi stojí náročnější úkol, můžete čekat pomoc od někoho, od koho byste to nečekali. Na večer se k vám možná pozvou přátelé, tak o zábavu nouze nebude.

Chcete-li znát vaše šťastné číslo pro tento den, podívejte se do naší fotogalerie.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy