Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Denní horoskop na úterý 21. 5. 2024: Štíři dostanou příležitost zazářit, Váhy se budou muset vyrovnat s křivdami

žena, klobouk, léto, jaro
Zdroj: Freepik
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 21. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nesnažte se tento den nikomu montovat do života. Starejte se raději především o sebe. Vyjděte si do přírody, třeba do lesa na houby. Uvidíte, jak vám čerstvý vzduch prospěje.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zkuste si držet příjemnou náladu. Pokud se k vám někdo zachoval nespravedlivě, řekněte mu to. Dejte mu však šanci, aby vám to vysvětlil. Třeba neznal všechny souvislosti a rád by to nyní napravil.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vás nabádá, abyste nepodceňovali únavu. Když budete přecházet signály, jimiž vás organismus varuje, může to pro vás mít dalekosáhlejší následky. Raději si dejte pohov a relaxaci.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Měli byste odložit řešení obtížných úkolů, počkejte na příznivější dobu. Hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhlenému jednání. Zachovejte chladnou hlavu i v konfliktních situacích.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy nabádají, ať máte snahu vycházet s ostatními co nejlépe. Buďte vstřícní a příjemní. Uvidíte, že i vám to učiní radost, neboť ani pochvaly a lichotky vás neminou.

Doporučené video: Tato tři znamení nestojí v posteli za nic


Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop radí, abyste tento den využili k návštěvě rodiny a přátel. Jen si nezapomeňte ověřit, zda jsou doma. Poseďte pak společně v kavárně. Navštivte zajímavou výstavu, památku či koncert.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Dejte si pozor, abyste něco nechtěně neprozradili. Máte tendenci prořeknout věc, kterou by nikdo neměl slyšet, někomu byste tím mohli ublížit. Navíc jste onomu člověku dali slib, že budete mlčet.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dávejte si pozor na to, co komu sdělujete. Jestli budete pomlouvat někoho ze svých známých, brzy se to obrátí proti vám. Máte-li v plánu sportovat, nepřeceňujte své síly, hrozí úrazy.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Snažte se brát události tak, jak přicházejí. Je potřeba umět se vyrovnat s vlastní minulostí i dávnými křivdami. Věci nejsou jen černé a bílé, to mějte obzvlášť na paměti, jinak nenajdete vytoužený klid.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy prozrazují, že konečně dostanete příležitost ukázat, co ve vás dřímá. Překonejte strach, že se na čas dostanete do centra pozornosti, mohlo by vás to posunout o pořádný kus dál ve vaší kariéře.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den je vhodný k cestování. Neměly by vás postihnout žádné zásadní komplikace. Jen nezapomínejte dodržovat rychlost, pokuta by asi nebyla pro vaši dovču ideálním začátkem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Důležitý rozhovor mezi vámi a někým z nejužší rodiny bude probíhat v naprosto pohodové atmosféře, nemusíte mít žádné obavy z nepříjemností. Věnujte se hlavně tomu, co máte nejraději.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy