Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Denní horoskop na úterý 23. 7. 2024: Býci musí uzavřít minulost, Štíry zlákají intriky

Odbornice na pomluvy jsou ženy.
Zdroj: profimedia
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 23. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento den se vám bude při prosazování svých cílů a názorů dařit do takové míry, nakolik projevíte své úsilí. Pokud nemáte dostatek odvahy prezentovat neotřelé nápady, zkuste se inspirovat úspěšným člověkem ze svého okolí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Očekávat můžete pohodový den. Dobrou náladu si nenechte nikým pokazit. Ani příbuznými, kteří vždycky vidí chyby jen u druhých, na které to nejlépe mohou svést, ale u sebe je pochopitelně nikdy nehledají.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento den přeje sportu a zábavě. Vymyslete nějaký originální program pro své blízké a nezapomínejte ani na nejmladší členy rodiny. Užijete si hodně legrace, hlavně se však před nikým nevytahujte a nevychloubejte.


Býk (21. 4. - 21. 5.)

Nevnucujte se lidem, kteří vám dali jasně najevo, že o vaši péči nestojí. Je třeba, abyste konečně uzavřeli některé kapitoly z minulosti a už se k nim nevraceli, když to nemá smysl.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy jsou vám příznivě nakloněny, a proto neváhejte a bez obav se pusťte do realizace svých plánů. Stojí při vás i vaši nejbližší, kteří vám jsou nejen oporou, ale budou vám rádi nápomocní, a tak toho využijte.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud v rodinném kruhu dojde k rozepři, snažte se zůstat klidní a neprosazujte za každou cenu svůj názor. Berte v potaz i variantu, že se tentokrát můžete mýlit. Večer přeje návštěvám kulturních akcí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Můžete čekat poněkud nervóznější atmosféru. Pozor si dejte na přecitlivělé reakce okolí. Nebude úplně jednoduché, abyste zůstali za všech okolností trpěliví a objektivní, ale snažte se být v klidu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Tento den se vám sice do ničeho nechce, ale pokud se překonáte a pokusíte se překonat i ty nejtěžší překážky, dočkáte se zaslouženého úspěchu, který vám vlije novou energii do žil a chuť do života.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Buďte odhodlaní a snažte se udělat maximum pro to, abyste měli úspěšný den. S podporou ostatních lidí se vám bude dařit, ať jste kdekoli. Jste na dobré cestě, a pokud vytrváte, vaše cíle se splní.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nenechte se strhnout k intrikaření, mělo by to pro vás nedozírné následky. Nemůžete vědět, zda to není past, do níž se vás chystá vlákat někdo, kdo to celé naplánoval, neboť si dělá zálusk na vaši pozici.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vaší pozornosti se budou dožadovat přátelé. Ještě dříve, než jim odsouhlasíte společné setkání, rozmyslete si, zda vám to stojí za problémy v rodině – zda totiž nedlužíte trochu toho času spíše svým nejbližším.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento den vám nečekaně odhalí jisté tajemství, což by vás mohlo dost vyvést z rovnováhy. Dávejte pozor, abyste se nenechali příliš ovlivňovat druhými lidmi. Bude nezbytné přijmout zodpovědnost za vlastní činy.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy