Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Denní horoskop na úterý 9. 7. 2024: Kolem Beranů se rojí škůdci, Blížencům hrozí nehoda

Denní horoskop na úterý 9. 7. 2024: Kolem Beranů se rojí škůdci, Blížencům hrozí nehoda
Zdroj: Profimedia.cz
Horoskop

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na úterý 9. 7. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Věnujte se svým nejbližším. Pozvěte rodinku na dobré jídlo do oblíbené restaurace a udělejte si hezký den nebo alespoň večer. Zkuste na chvíli hodit starosti za hlavu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Připravte se na to, že vám lidé ve vašem okolí dají najevo, jak jim chybí vaše společnost. Pokud si sáhnete do svědomí, uvědomíte si, co všechno jste jim naslibovali. Nyní nastal čas to splnit.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Hvězdy vás upozorňují, abyste měli na paměti, že čím lépe se vám vede, tím více škůdců se kolem vás vyrojí. Proto buďte obezřetní ohledně vypouštění informací, ty soukromé si nechejte jen pro sebe.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Horoskop vás nabádá, abyste se přestali neustále rozčilovat. Zaměřte se hlavně na to pěkné, co vám dělá radost. Máte-li doma nějaké rozepře, otevřeně si o tom pohovořte, ať to brzy vyřešíte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Přemýšlejte o lidech, kterým jste nějak ublížili. V tomto čase máte jedinečnou šanci vše napravit, pokud si své chyby uvědomíte. Stanete se tak lepším člověkem. Pozor na nehody!

Doporučené video: Horoskop o sportovním nadání jednotlivých znamení zvěrokruhu

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jestli trpíte nedostatkem sebedůvěry, radši nezačínejte nové věci, ať nezazmatkujete a všechno nepokazíte. Nechte tomu volný průběh. Nemá cenu se stresovat, ono se to nakonec vyřeší samo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Alespoň něco z toho, co jste v týdnu zanedbali, se pokuste dohnat. Zaměřte se na to podstatné a dále už to neodkládejte. Na lidi, co vás dobře znají, už žádné výmluvy stejně platit nebudou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Horoskop vás upozorňuje, abyste neutráceli hromadu peněz za věci, které nezbytně nepotřebujete. Pamatujte na to, že dovolená už se blíží, tak byste s financemi měli nakládat spíše opatrně.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nechejte povinnosti plynout tak, jak budou přicházet. Už za sebou máte dostatek zkušeností, abyste mnohé záležitosti mohli řešit automaticky. Hlavně se nezdržujte malichernostmi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hvězdy vás nabádají, ať pamatujete na lidi, kteří se nemají tak dobře jako vy. Ať už přispějete malou finanční částkou, nebo přiložíte ruku k dílu, důležité je, že pomůžete těm, co to zrovna potřebují.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Hvězdy vám budou nakloněny, takže se můžete pustit i do obtížnějších úkolů. S rozjezdem nových aktivit ještě chvíli počkejte, potřebují pořádně dopilovat, neměli byste podceňovat sílu detailů.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Budete oplývat nápady a tvůrčí energií. Do čehokoliv se vrhnete, úspěšně zvládnete, když se budete pořádně soustředit. Věnujte svůj čas také svým nejbližším, které jste v týdnu docela zanedbávali.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy