Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Detaily pohádkové svatby hvězdy VyVolených. Nikol Trojanová se pochlubila krásnými šaty i speciálními prstýnky

Nikol Trojanová se vdala.
Zdroj: Se souhlasem Nikol Trojanové
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
fotky

Účastnice VyVolených Nikol Trojanová se v sobotu vdala. Jako první o svatbě informovala její dobrá kamarádka Sharlota, která jí zároveň dělala družičku. Zpěvačka sdílela fotky z obřadu, které se nyní rozhodla zveřejnit i sama nevěsta. 

V sobotu proběhla tajná svatba účastnice reality show VyVolení a Hotel Paradise Nikol Trojanové. Informaci jako první propálila zpěvačka Sharlota, která zveřejnila pár snímků a videí na svém Instagramu. Netrvalo dlouho a fotkami ze svatby se pochlubila i sama Nikol. A že jí to opravdu slušelo. Redakci eXtra.cz poslala pár exkluzivních fotek navíc.

"Holanovi. Nejkrásnější sobota, dokonalá svatba, úžasná rodina a nejskvělejší přátelé," napsala Nikol Trojanová na svém Instagramu. Kromě svatebních fotek se podělila také o záběry z rozlučky. Družičky ji vzaly do Milána, což bylo pro nevěstu velké překvapení. "Moc vám holčičky děkuju za takové překvapení. Bylo to naprosto skvělé, dokonalá rozlučka se svobodou, vy víte, že miluju Itálii," připsala na sociální sítě.

Krásné šaty i doplňky

Nikol Trojanové to jako nevěstě velice slušelo. Svatební šaty měla korzetové s květinovým zdobením. Vlasy si nechala navlněné a rozpuštěné, jako ozdobu zvolila bílý závoj. Svatba, během níž pojala za manžela Lukáše Holana, se konala nedaleko Okoře ve Dvoře Hoffmeister.

Doporučené video: Rozhovor s Nikol Trojanovou.


Každý z novomanželů má odlišné prsteny. Nikol má šperk s brilianty, zatímco Lukáš černou hladkou obroučku. Na fotky z krásné svatby se můžete podívat v galerii.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy