Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Divoká afterparty Jona Mariánka. Alkohol tekl proudem, fanouškům házel stokoruny. Při odjezdu se svlékl a ukázal vysekanou figuru

Divoká party Jona Mariánka.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 48 fotografií
party

Jon Mariánek si návštěvu rodné země užívá plnými doušky. Poté, co uspořádal setkání s fanoušky v Riegrových sadech, se společně s Jakem Paulem vydali na bujarou afterparty. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, bylo vskutku veselo. Divoký byl zejména influencerův odjezd, kdy se svlékl do půl těla. 

Před klubem čekaly desítky fanoušků

Jon Mariánek měl v úterý svůj velký den. Influencer, který slaví v Americe obrovské úspěchy, se vrátil po pěti letech do své rodné země, kde uspořádal v Riegrových sadech setkání se svými fanoušky. Společně s ním dorazil i Jake Paul, který patří k nejvýdělečnějším youtuberům. Chybět samozřejmě nemohla ani Mariánkova krásná přítelkyně Abby.


Poté, co skončila akce v sadech, se hvězdy odebraly do jednoho z pražských klubů, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz. Před podnikem již čekaly desítky fanoušků, kteří doufali, že se svým idolem budou moci prohodit pár slov nebo se vyfotit. Influencer se jim věnoval však jen krátkou chvilku, poté zmizel dovnitř.

Někteří fanoušci byli pořádně naštvaní ze samotného setkání a doufali, že afterparty by mohla být alespoň o něco lepší. "Jsem naštvaný z té akce. Zaplatil jsem si VIP vstup, ale ani jsem ho tam neviděl. Bylo to úplně zbytečně vyhozených 2 500 Kč, tak třeba to tady bude lepší," sdělil nám jeden z návštěvníků.

Doporučené video: Akce Jona Mariánka v Riegrových sadech


Po Paulovi se slehla zem

Mariánek většinu času v OX klubu trávil v horním patře, kam se měli šanci dostat pouze lidé, kteří byli na seznamu hostů. Odtamtud jim Mariánek, jak sliboval, házel bankovky: stokoruny. Influencer se náramně bavil, v jednu chvíli se dokonce postavil za DJ pult a pořádně to rozjel. Společnost mu dělala zejména jeho krásná přítelkyně Abby, která byla rovněž ve svém živlu. Dvojice cukrovala o sto šest.


Divoký byl zejména Mariánkův odjezd. Poté, co odešel z klubu a zavolal si taxíka, rozhodl se, že odhodí svršky a ukáže svou vymakanou postavu. Jon, viditelně posilněný alkoholem, se během jízdy vykláněl z auta a popíjel ještě při cestě do hotelu. Ačkoli většinu času v Praze prozatím trávil se svým kamarádem Jakem Paulem, po něm jako by se slehla zem. Z klubu odcházel Mariánek pouze se svou drahou polovičkou.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy