Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Divoký tanec Evy Burešové. Krásná herečka to rozjela na parketu v průsvitných kalhotách

Eva Burešová pořádně zapařila.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 23 fotografií
divoký tanec

Eva Burešová (31) se po delší době rozjela na party a předvedla divoký tanec v průhledných kalhotách. V rámci akce Hudebního divadla Karlín se konala okružní plavba všech účastníků muzikálu Beetlejuice a později ji zakončil bujarý večírek. Dorazila i hvězda Zoo či Slunečné, která ukázala, že byť je maminka na plný úvazek, stále to umí pořádně rozjet! Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Dvojnásobná maminka Eva Burešová se po delší době odvázala na party Hudebního divadla Karlín a společně se svými kolegy z muzikálu Beetlejuice předvedla divoký taneček na lodi. Navíc to podtrhla i zajímavým outfitem. Dorazila v průsvitných, blyštivých kalhotách.


Burešová to rozjela

V sobotu se konala okružní plavba, kam byla pozvána i redakce eXtra.cz. K večeru se rozjela pořádná party, na které nechyběla spousta hvězd. Nejvíce na tanečním parketu dominovala Eva Burešová, kterou jsme takhle se bavit dlouho neviděli. Hvězda seriálu Zoo se většinou z každé akce tiše vypaří už před setměním. Tentokrát ale udělala výjimku a zůstala do pozdních hodin. Událost si nakonec velice užívala, jak se můžete podívat v naší galerii.

Doporučené video: Rozhovor s Evou Burešovou.


Kromě Burešové se na lodi objevila plejáda známých celebrit jako například herec Roman Tomeš s manželkou Míšou, zpěvačka Tereza Rychlá, hlavní představitel Beetlejuice Jan Sklenář, představitelka Lydie Ben Ahmed Ines a mnoho dalších.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy