Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Do Domi Alagii z Love Islandu šije i hvězda Ruže pre nevestu. Drsná kritika krásné Julie

+ Dalších 35 fotografií

Julie Hojdyszová (24) je ozdoba každého večírku Playboy. Hvězda slovenské reality show Ruža pre nevestu se aktuálně soustředí na budování kariéry, kterou má podle svých slov dobře našlápnutou. Julie zároveň v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že by se do budoucna nebránila další účasti v nějaké reality show, například v Love Islandu. V aktuálně probíhající řadě má své favority, trnem v oku je ale pro ni stejně jako pro mnohé diváky Dano a Domi. Co jí vadí na chování známé influencerky?

Julie Hojdyszová nemohla chybět na večírku pánského časopisu Playboy, kde v červených šatech à la Julia Roberts z kultovního filmu Pretty Woman zářila na všechny strany. Nejvýraznější tvář reality show Ruža pre nevestu v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila, že momentálně dělá hned na několika projektech a minimálně jeden z nich se týká oblasti herectví.

"Je pravda, že by mě ta herecká kariéra teď docela lákala. Je to možná můj sen zahrát si ve filmu a řekla bych, že ta reality show sama o sobě má velké kouzlo. Nečekala bych, že by to byla taková zábava, takže kdyby se mě teď někdo zeptal na to, zda bych byla otevřená nějaké nové reality show, já bych řekla, že ano," řekla otevřeně Julie, která prý koketuje i s myšlenkou jít do Love Islandu.

Kritika Domi

Julie bedlivě sleduje také probíhající čtvrtou řadu, kde se jí podle jejích slov nejvíce líbí Michal Trabo Trabalík. Její srdce ale od začátku získal Pavel Tóth. "Já jsem se do Pavla platonicky zamilovala už od prvního dílu. Vím, že zpočátku dostával velký hejt, ale já jsem říkala, že on je super a udělá show. Samozřejmě není to člověk, kterého bych si uměla představit jako svého partnera, ale pro tu show a kamery je perfektní," míní Julie, která byla v show Ruža pre nevestu nevýraznější a zároveň nejkontroverznější účastnice.

V Love Islandu zastává tuto pozici influencerka a tiktokerka Dominique Alagia alias Domi. "U Domči si myslím, že jí nejvíce uškodilo to, že se prezentuje, že je moc vyspělá, i když je to jen devatenáctiletá slečna. A myslím si, že nikomu nevadí to, že se chová na svůj věk nebo možná i na míň, ale ona se za každou cenu snaží vypadat dospěle. To si myslím, že je největší kámen úrazu," míní půvabná tmavovláska a dodala, že by si Domi měla v první řadě ujasnit priority a to, co od vztahu vlastně očekává.

Video: Domi říká, že Dano je po jejím boku víc sám sebou.

"Na Dušanovi něco kritizovala, Dan mi připadá jako chodící red flag, takže mám pocit, že si trochu protiřečí, a myslím, že by jí prospělo, kdyby se zaměřila na sebe," nebrala si servítky Julie, která rovněž promluvila o svém soukromí.

Jak to má Julie aktuálně s muži? Co řekla o Lu Jamborovi, po jehož boku se hojně objevovala? Odpovědi na tyto otázky najdete ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy