Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Do případu napadení Miraie Navrátila se vložila policie. Útočníkovi hrozí vysoký trest a dlouhé roky ve vězení

Mirai Navrátil na křestu zpěvníku kapely.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
policie

Mirai Navrátil nadále zůstává v nemocnici. Oblíbený zpěvák je po operaci nadvakrát zlomené čelisti, a jak sám uvedl na sociálních sítích, měl se stát obětí drsného napadení po koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové. Do celé záležitosti se vložila i policie, jak informovala na sociálních sítích. Útočníkovi hrozí až 8 let vězení. 

Žádná rvačka se nekonala, tvrdí Navrátil

Mirai Navrátil vyděsil své fanoušky, když na sociální sítě vložil příspěvek, že je v nemocnici po náročné operaci a společně s kapelou musí rušit koncerty. "Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ napsal frontman populární skupiny.


Ohledně toho, jak zpěvák k úrazu přišel, se začaly rojit stále nové a nové informace a deník Blesk přišel v pátek ráno s tím, že zpěvák se měl údajně neodbytně dvořit zadané dívce, kvůli čemuž ho prý napadl její partner.

Populární zpěvák tuto verzi rázně odmítá a tvrdí, že celý incident se odehrál zcela jinak. "Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoli druh násilí," informoval své fanoušky ve stories na Instagramu.

Doporučené video: Rozhovor s Miraiem Navrátilem o jejich summer festech, které nyní ruší.


Policie prosí veřejnost o pomoc

Do celé záležitosti se už vložila policie, která na sociálních sítích apeluje na svědky události, aby podali k incidentu jakékoli informace. "Na základě vydaných informací v mediálním prostředí, které se týkaly údajného fyzického napadení zpěváka skupiny Mirai, se obracíme na veřejnost se žádostí o pomoc. K uvedenému napadení mělo dojít v době konání buď prvního, nebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27.7. – 28.7.2024). Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let," žádají veřejnost o pomoc.


Pokud útočník na zpěváka skutečně zaútočil kovovým boxerem, hrozí mu velké potíže. Zmiňovaný nástroj je podle zákona považován za zbraň podobně jako nůž a člověk by ho měl použít pouze k nezbytné sebeobraně. Pěstní boxer se nasazuje na ruku a jeho úder je velmi účinný. Zranění, která může přivodit, mohou být velmi vážná.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy