Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Dostál byl strůjcem českého vítězství, řekl Babiš a vysekl brankáři poklonu. Prozradil také, proč nebyl ve VIP zóně

Lukáš Dostál byl strůjcem českého vítězství, řekl Andrej Babiš: A prozradil, proč nebyl ve VIP zóně
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Instagram Andreje Babiše/Koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 29 fotografií
politik

Andrej Babiš se na Instagramu vyjádřil k právě skončenému hokejovému šampionátu a úspěchu českého týmu. Podle něj je to hlavně zásluha výborného brankáře Lukáše Dostála. "Byl hlavním strůjcem našeho vítězství. Je skromný, mladý i hezký," dodal šéf opozičního hnutí ANO.

Mistrovství světa v ledním hokeji nenechalo chladným ani expremiéra Andreje Babiše. Ten se na svém Instagramu rozpovídal, jak si šampionát, který skončil pro Česko zlatem, užíval a zda byl v pondělí úspěch oslavovat.

"Úžasný zážitek na celý život. Jsem rád, že Jarda Jágr to dobře předpověděl a Pasta (David Patrňák pozn. red.) dal ten rozhodující gól. Euforie neskutečná," řekl politik.

Babiš místo oslav jel do Plzně

Podle něj za úspěch může především výkon Lukáše Dostála v brance. "Byl hlavním strůjcem našeho vítězství, i když to byl samozřejmě kolektiv, ale já už jsem byl na zápase s Finskem a to už byl výkon, který člověk nezapomene. Je super skromný, mladý i hezký. Je nejlepší," nešetřil chválou.

Místo oslav s hokejisty však strávil pondělek debatou. Následně se vyjádřil také k tomu, proč nebyl na hokeji ve VIP zóně.

"Já VIP nemám rád. Já se tomu spíš vyhýbám, určitě bych se tam ani necítil dobře, protože se dobře cítím mezi lidmi. Byl jsem třikrát na hokeji, byl jsem mezi lidmi a moc jsem si to užil," řekl Babiš, který rovněž odmítl myšlenku, že by si koupil celou O2 arenu.

Po náloži otázek týkajících se hokeje se lidé Babiše na závěr zeptali, zda vlastní motorku. "Motorku sám nemám, ani nejsem žádný velký fanda. Mám rád ale dívat se na motorky, jak závodí, Rossi například. Byl jsem na Velké ceně v Brně, ale teď mi sestřelili mého přítele, který jel na motorce a zkrátka to auto ho sestřelilo, já jsem moc rád, že to přežil," dodal politik.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy