Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Dovolená Evy Pavlové: Místo lehára u moře vzala do ruky sekačku. Konečně nemusím řešit, co se k čemu hodí, ulevila si

Eva Pavlová si odskočila od společenských povinností.
Zdroj: Se souhlasem Evy Pavlové/Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
práce

Eva Pavlová si odskočila od společenských povinností a se vší vervou se vrhla do zahradničení. Ukázala, že ani jako první dáma se žádné práce nebojí. "Je radost neřešit, jaké doplňky se hodí k těmto šortkám a sekačce," popsala na sociálních sítích. 

Eva Pavlová v rámci reprezentativních povinností doprovází svého manžela, prezidenta Petra Pavla, na jednu společenskou akci za druhou a na svých outfitech si velmi zakládá. I první dáma si však od veškerého shonu ráda oddechne a chvíle, kdy nemusí řešit, co si vezme na sebe, si velmi užívá. Tentokrát se svým sledujícím ozvala na sociálních sítích při pracovním zápřahu na zahradě.


"Dosekáno, přesto jsem nechala slepýšům, motýlům a jiné drobné havěti kousek pěkné louky. Je to radost vidět za sebou nějakou práci a neřešit u toho, jaké doplňky se hodí k těmto šortkám a sekačce. Přeji pěkný zbytek léta!" vzkázala svým sledujícím na Facebooku.

Prezidentský pár tráví dovolenou na chalupě

Její pracovitost lidé velmi pochvalují. "Jste moc šikovná. Klobouk dolů před vámi. Sekat v tomhle vedru musel být opravdu mazec. Vím, o čem mluvím," pochválila první dámu Alena. "Hrozně se mi líbí, jak dokážete kombinovat pracovní a soukromý život. Aktivní odpočinek je ten nejlepší," přidává se i Jana.


Prezident Petr Pavel si momentálně užívá čtrnáctidenní dovolenou. Její první část tráví i společně s Evou na jejich milované chalupě v České Čermné na Náchodsku. Následně dvojice zamíří do zahraničních zemí na výlet na motorkách. "S Evou trávíme dovolenou v Česku na naší chatě a chtěli bychom všem dětem i dospělým popřát hezké prázdninové chvíle a zasloužený odpočinek," informoval prezident nedávno na svém Instagramu.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy