Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Drama při předávání Rozárky. Zmlácený Soukup zavolal na Agátu policii

+ Dalších 47 fotografií

Před domem Agáty Hanychové se ve středu dopoledne odehrálo další pořádné drama. Jaromír Soukup přijel pro svou dceru Rozárku, kterou mají s Agátou ve střídavé péči, ovšem k předání jejich společného potomka nakonec nedošlo. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, podnikatel musel zavolat policii. 

Ve středu ráno se měla uskutečnit předávka dcery Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa. Bylo to poprvé, co se dvojice setkala po pondělní rvačce Soukupa a Miroslava Dopity. K předání dcery nakonec nedošlo a zasahovat musela policie, jak zachytili fotografové eXtra.cz.


Agáta uvedla, že není doma

Jaromír Soukup dorazil před dům své bývalé partnerky s několikaminutovým předstihem. Nepřijel sám, nýbrž se svou právničkou. Nejdříve se pokoušel na Agátu dozvonit, ovšem marně. Několikrát se jí snažil i volat, ale Hanychová uvedla, že není doma. Podnikateli nezbylo nic jiného než zavolat policii, která dorazila za pár minut.


K předání Rozárky nakonec vůbec nedošlo a Jaromír Soukup odjel s nepořízenou. Ještě několik minut se radil s policisty, co dál. Nakonec se shodli na tom, že věc budou dál řešit s právníky. Podnikatel nasedl zpět do svého vozu a odjel, stejně jako jeho právnička.

Jaromír Soukup se od pondělní bitky ukázal vůbec poprvé, ovšem nad celou událostí stále visí mnoho otazníků. Podnikatel tvrdí, že incident vyprovokoval Dopita, a hodlá na něj podat trestní oznámení. Agáta zase pro eXtra.cz uvedla, že situace se má jinak a její současný manžel pouze bránil svou rodinu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy