Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Drsný pád Tadeáše Růžičky na dno. Kvůli jeho útoku na nevinného muže mu zrušili zápas, teď ho vyrazil i trenér

Tadeáš "Mawar" Růžička se 30.6. pod záštitou Valhalla Fighting utkal s Josefem "Tysonem" Škopem. Tvrdě však narazil a po dlouhé době zažil hořkou chuť porážky
Zdroj: Se svolením Valhalla Fighting
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
Následky

Několikrát sliboval, že se polepší, přesto svým slovům nedostál. Situace kolem nenapravitelného potížisty Tadeáše "Mawara" Růžičky se natolik vyhrotila, že s ním končí spolupráci nejen organizace RedFace, ale také známý Spejbl Gym, v němž trénoval. Tuto informaci oznámil na sociálních sítích přímo majitel gymu Ondřej Spejbl Hutník. 

„Normálně si na sociálních sítích dělám samou srandu, ale tohle je opravdu dost vážné. Po konzultaci s Mikym (trenér Vančura) a celým interním oddělením Spejbl Gymu jsme se rozhodli Tadeáše Růžičku suspendovat. Už není náš bojovník a není v našich řadách. Nebude s námi trénovat. Je to kvůli jeho chování, které je neslučitelné se slušným člověkem, natož s vrcholovým sportovcem," uvedl trenér a majitel gymu Ondřej Spejbl Hutník na Instagramu.

"Tadeáš udělal chybu už podruhé. Poprvé jsme se za něj postavili jako rodina, byli jsme v podstatě poslední, kteří se za něj rvali a omlouvali jeho chování. Mysleli jsme, že se to zlepší, ale bohužel se nic nezměnilo a možná se to jen zhoršilo. Tohle je naše oficiální vyjádření. Po zralé úvaze suspendujeme Tadeáše Růžičku... Tadeáš se bohužel nechoval tak, jak by měl, a proto ho musíme vyhodit,“ dodal Hutník, z jehož slov bylo patrné, že ho Mawar velmi zklamal.

Tvrdá stopka na více frontách

Tadeáš "Mawar" Růžička si svým chováním postupně zavírá dveře úplně všude. Před pár hodinami také organizace RedFace na sociálních sítích oznámila, že ruší plánovanou odvetu s Josefem Škopem. "Bojovníci jsou od samotného začátku učeni nějaké disciplíně a nějakému respektu. Jejich ruce jsou zbraně, které by si neměli dovolit používat jinde než v kleci. Tadeáš Růžička má za sebou už jeden problém, a když se dopustil druhého, nemohli jsme mu už jen z lidského hlediska dovolit u nás pokračovat. Proto jeho zápas s Josefem Škopem s okamžitou platností rušíme," uvedla organizace na svém Instagramu.

Může si za to sám

Kontroverzní MMA zápasník se před nedávnem stal účastníkem incidentu, který se odehrál na pražském koupališti Petynka, kde měl spolu se svými dvěma kumpány obtěžovat mladou dívku. Poté, co se této ženy zastal cizí muž, se trio potížistů rozhodlo, že muži dají co proto. Neznámý ochránce inkasoval několik tvrdých ran, přičemž tu poslední uzemňující měl na svědomí právě Růžička. Mawarovi nyní hrozí vězení, jelikož se v minulosti dopustil již jednoho vážného škraloupu v podobě výtržnictví, za které dostal 11 měsíců ve vězení s podmíněným odkladem na 40 měsíců.


Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy