Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Dvojníkovi Leonarda DiCapria jde o život. Putin ho poslal na frontu

Leonardo DiCaprio má v Rusku dvojníka: Roman Burtsev míří bojovat na Ukrajinu
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Dvojník

Rus Roman Burcev (41) se mnoho let živil jako dvojník amerického hollywoodského herce Leonarda DiCapria (49). Nyní si ale bude muset zvykat na zcela jiné životní podmínky. Jako spousta dalších mužů i on dostal od prezidenta Vladimira Putina (72) příkaz, aby šel bojovat na Ruskem okupovanou Ukrajinu. Informace přinesl web Daily Mail.

Rus Roman Burcev se živil jako dvojník hollywoodského herce Leonarda DiCapria. Fotil reklamní kampaně a dělal nejrůznější scénky, jenže tomu už je konec.

Ruský prezident Vladimír Putin ho stejně jako mnoho dalších mužů v Rusku povolal do války na Ukrajině. Putin zoufale hledá vojáky, kteří by za něj bojovali, a nabízí jim také plat ve výši 482 821 korun. Posléze následuje 49 tisíc korun měsíčně, pokud dotyčný zůstane naživu. Když zemře, jeho rodině bude vyplaceno 2 986 978 korun, jak uvádí web Daily Mail.

Žil stále s rodiči

V posledních letech si Roman Burcev příliš dobře nevedl. Hodně totiž přibral, jak píše Mirror, a nebyl už tolik podobný hollywoodské ikoně.

Dříve se živil jako IT specialista. S růstem váhy bojuje od roku 2016. Roman doufal, že mu tato role přinese slávu, bohatství, ženu i děti. Jenže i těsně před válkou na Ukrajině žil stále se svými rodiči a kočkou v pronajatém bytě v Podolsku nedaleko Moskvy.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy