Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Exotická kráska Ha Thanh Špetlíková prolomila mlčení: Pravda o vztahu s Bartoškou

+ Dalších 8 fotografií

Česká herečka vietnamského původu Ha Thanh Špetlíková byla na festivalu v Karlových Varech po boku Janka Bartošky. Krásná umělkyně se rozhodla učinit všem spekulacím přítrž a v rozhovoru pro eXtra.cz prozradila své plány blízké budoucnosti. 

Jako doma

Krásná herečka Ha Thanh Špetlíková zavítala na slavnostní představení podzimního programu televize Nova, jejíž "rodiny" je již dlouho součástí. "Kromě Novy mám teď i jiné projekty, ale samozřejmě pokračuji v Ordinaci a zrovna jsem si teď libovala v tom, že když jsem v Ordinaci začínala, tak jsem si říkala, jak skvělé zázemí to je, a myslela jsem si, že je to tak všude, a pak jsem zjistila, že ne, že ta Ordinace je opravdu taková domácí a je tam skvělé prostředí, takže se tam moc těším," řekla eXtra.cz Špetlíková.

Exotická umělkyně byla letos začátkem léta v průběhu filmového festivalu v Karlových Varech viděna ve společnosti Janka Bartošky, syna ředitele festivalu herce Jiřího Bartošky. Ihned se objevily spekulace, zdali netvoří nový pár českého showbyznysu.


Vyvrátila spekulace

Podle herečky bylo všechno prý trochu jinak. "Tohle bych chtěla vyvrátit. My jsme šli vedle sebe v partě, půl metru od sebe a objevilo se, že jde se svou přítelkyní. Tak to není, my jsme s Jankem jenom přátelé," uvedla s úsměvem Ha Thanh, která má kromě umění v poslední době napilno. Rozjíždí totiž vlastní byznys.

Herečka se totiž rozhodla otevřít si vlastní kavárnu. "Budu zde spíš jako supervizor a investor, ale řekla jsem si, že proto, aby mě těšila, tak bude mít přesah," prozradila Špetlíková. "Budeme podporovat organizaci Save Elephants, která se zabývá ochranou pralesních slonů a chce získat pod správu prales - Národní park, což by bylo poprvé, co by Češi spravovali Národní park, což je krásná myšlenka," dodala s úsměvem milovnice kávy, která se na slavnostní otevření bohulibého projektu velmi těší.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy