Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Fanoušci mají jasno o novém představiteli Voldemorta: Chtějí fešáka z Peaky Blinders

Cillian Murphy by si mohl zahrát Voldemorta.
Zdroj: Profimedia / Warner Bros. / koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
SERIÁL

Obsazení seriálu Harry Potter zatím není známé. Uživatelé na síti X již však mají jasno o tom, kdo by měl ztvárnit lorda Voldemorta. Do role by se podle nich skvěle hodil Cillian Murphy (48), kterého milují především fanoušci seriálu Peaky Blinders (Gangy z Birminghamu).

Ačkoli byl seriál Harry Potter avizován již začátkem roku 2023, jeho obsazení je zatím stále opředeno tajemstvím. Po internetu však kolují různé fámy, kdo by se v jakých rolích mohl objevit.

Cillian Murphy novým Voldemortem

Nejvíce se v poslední době mluví zejména o herci Cillianu Murphym. Sympatický rodák z Irska získal srdce milionů diváků díky hlavní roli v seriálu Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu či velkofilmech jako Oppenheimer nebo Anthropoid.

Na sociální síti X se k jeho potenciálnímu castingu ihned vyrojila vlna pozitivních reakcí. "Cillian Murphy je pro antagonistu, jako je Voldemort, jako stvořený. Doufejme, že je tato zvěst pravdivá. Nemohu se dočkat, až to potvrdí," stojí v jednom komentáři a další se převážně shodují. Podle většiny lidí jde o "dokonalou volbu".

Skepse se objevuje v podstatě pouze ve vztahu k důvěryhodnosti prohlášení. "Buďme upřímní, že plnohodnotného Voldemorta obsadí až ve 3. sérii, objevil by se až ve 4. sérii a Cilliana Murphyho tam nedostanou jen proto, aby byl na zádech profesora Quirrella," myslí si jeden komentující.

Inkluzivní obsazení

Tvůrci nového seriálu se netají tím, že hledají inkluzivní a různorodé obsazení. Momentálně se hledá hlavní dětská trojice. "Do každé role prosím přihlaste kvalifikované umělce bez ohledu na etnický původ, rasu, pohlaví, postižení, sexuální orientaci nebo genderovou identitu," píše se v castingovém formuláři. Zatímco v minulosti se zdála být největším úletem Hermiona tmavé pleti, nyní je zřejmě možné, že uvidíme dívčí verzi Harryho či nebinární Rony.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy