Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Fanouškům Clashe omluva nestačí. Jíra Samirův nechutný útok nezastavil, teď dělá mrtvého brouka. Lidé volají po jeho odchodu

Moderátoři Clash of the Stars, Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy.
Zdroj: eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 62 fotografií
COTS

Poté, co zápasník Samir Margina na tiskovce Clash of the Stars nechutným soupeřem pozurážel celou LGBT komunitu a vyhrožoval pobodáním a smrtí, ho promotéři organizace z devátého turnaje vyškrtli. K celému skandálu se ale veřejně vyjádřil jen Tomáš Linh Le Sy, zatímco jeho parťák Jakub Jíra má hlavu v písku. Tato skutečnost zvedá ze židle mnoho fanoušků, kteří se na sociálních sítích shodují v tom, že Jíra nemá v Clashi co dělat. 

Fanoušci Clash of the Stars se konečně dočkali vyjádření promotéra organizace Tomáše Linh Le Syho, který si sypal popel na hlavu za benevolentní postoj ke skandálnímu chování zápasníka Samira Marginy. Samir během pondělní tiskovky k zářijovému turnaji nechutným způsobem urážel LGBT komunitu a jejím členům vyhrožoval smrtí.


Přítomní organizátoři Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy vše jen poslušně sledovali a rozběsněnému zápasníkovi neřekli ani slovo. Le Sy dokonce v rozhovoru pro eXtra.cz přiznal, že něco podobného očekával. Prostřednictvím čtvrtečního živého vysílání na Instagramu se pak hájil slovy, že na tiskovkách příliš neposlouchá, co kdo říká, a spíš přemýšlí nad vlastními otázkami, a tak údajně pořádně nevnímal, co za slovní průjem Samir vypouští ze svých úst.

Jíra dělá mrtvého brouka

Nutno podotknout, že ani jeho kolega Jakub Jíra do projevu Samira nevstoupil a k dané záležitosti se dosud ani nijak nevyjádřil. Podle ohlasů mnohých fanoušků na sociálních sítích je to navíc právě on, kdo kazí image Clashe, protože svým jednáním nejde příkladem a během tiskovek či samotných eventů se i často chová povýšeně a krajně nevhodně.

Video: Podívejte se na rozhovor s Tomášem Le Sym pro eXtra.cz ze skandální tiskovky Clashe

Fanoušci Jíru nemohou vystát

"Budoucnost Clashe a větší profesionalitu vidím v tom, že Jíra půjde pryč," má jasno jeden z fanoušků na Instagramu. "Tomáši, jak budete řešit nekompetentní chování Jakuba Jíry? Jeho velice neprofesionální přístup, vyhrožování fanouškovi (tak abys tady nebyl naposled, kamaráde) a veřejné urážení zápasníků (Aleše Bejra) do degešů?" zeptal se další nespokojený příznivec, který se dočkal odpovědi od dalšího fandy. "K tomuhle se nevyjádří. Jako vždy," má jasno uživatel Robin, který za svou reakci získal desítky lajků. Tomáš Le Sy, který se musí smířit i s odchodem generálního partnera, má nyní tak zajisté o čem přemýšlet.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy