Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Felix Slováček si může oddechnout. O s rakovinou bojující Aničku je dobře postaráno

+ Dalších 6 fotografií

Známý muzikant Felix Slováček jako otec samozřejmě velmi prožívá boj své dcery Anny Slováčkové s rakovinou a snaží se myslet stále pozitivně. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvil o velkém štěstí, které jeho dcera našla po boku baskytaristy Matěje Růžičky, jenž s ní účinkuje v kapele. 

Na oslavě sedmdesátin hudebního skladatele Zdeňka Bartáka nechyběl ani jeho dlouholetý kamarád a kolega, saxofonista Felix Slováček. Jednaosmdesátiletý muzikant neztrácí optimismus ani v těžkém období, kdy jeho dcera Anna Slováčková bojuje již podruhé s rakovinou.

Pyšný otec

Být vždy pozitivní pro něj ale prý není vždy jednoduché. "Člověk musí ty negativní myšlenky zahánět, protože jedině pozitivní život vede k uzdravení," prozradil eXtra.cz k Aniččině těžké nemoci. Že by jej ale její zdravotní stav více stmelil jak s dcerou, tak se synem Felixem Slováčkem mladším, si nemyslí, neboť prý vždycky stáli při sobě.

Felix Slováček s Annou a Felixem vystupuje i na pódiu, přiznal ale, že v minulosti se jejich názory na hudbu různily. "Samozřejmě děti mi v určitém věku říkaly, co jim vykládám, a za týden jsem pak zjistil, že jsem měl pravdu a udělaly to tak, jak jsem říkal," zavzpomínal saxofonista. "Vystoupení s nimi a s Big Bandem je nádhera, je to neskutečná energie, a když před sedmnácti muzikanty vystoupí ještě Anička s Felixem, tak o tom se ani nedá mluvit, to se musí vidět a slyšet," dmul se pýchou nad talentem svých milovaných ratolestí.

Skvělé spojení

Skvěle prý vychází i s Aniččiným partnerem, baskytaristou Matějem Růžičkou. "Myslím si, že je to bezvadný kluk. Přeju jí to a myslím si, že pro ni dělá hodně," míní Slováček. "Já to vidím jen tak z dálky a nepletu se do toho, ale myslím si, že je to neskutečně příjemné spojení," dodal k lásce své dcery.

Závěrem se vyjádřil i ke svému vztahu se svou manželkou, herečkou Dagmar Patrasovou, jejichž spojení vždycky zrovna idylické a příjemné nebylo. "My jsme s Dádou vždycky vycházeli dobře, takže já si nestěžuji," řekl se smíchem Felix Slováček.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy