Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Felixova první žena Renée neměla o nápadníky nouzi: Její krása uhranula i komisaře Schimanského

Renée Wevelsiepová měla vztah s německým hercem Götzem Georgem.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Vztahy

První manželka Felixe Slováčka (81) Renée Wevelsiep (†76) byla vždy obletována muži. Pohledná manekýnka měla dokonce vztah i s německým hercem Götzem Georgem (†77), který se proslavil jako komisař Horst Schimanski v krimiseriálu Místo činu. S informací přišel web Aha!

První žena Felixe Slováčka Renée Wevelsiepová zemřela. „Kvůli neprůchodným cévám nemohla chodit, museli se o ni postarat v ústavu. A nakonec na tu neprůchodnost i zemřela,“ řekl hudebník Blesku.

Renée byla krásná žena, a tak nikdy neměla o nápadníky nouzi. Její třetí manžel Wilhelm Wevelsiep z ní navíc udělal pořádně movitou paní. Po jeho smrti vlastnila továrnu v Nizozemsku, byty v Německu i Praze, vilu v Senohrabech a další jmění. Všechno ale stihla před smrtí přepsat na své milované děti.

Vztah s hercem

Není ani žádným tajemstvím, že Renée chodila s německým hercem Götzem Georgem, který se proslavil v krimiseriálu Místo činu. Podle informací webu Aha! se seznámili v Německu při tenisu, tenis ovšem nikdy nehráli, místo toho „si raději dali partii šachu”.

Renée však vztah s hercem nikdy nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Jisté je, že spolu trávili mnoho času, a to hlavně poté, co Götz v roce 1996 utrpěl ošklivou nehodu a musel se vyléčit. Česká manekýnka mu byla oporou.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy