Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Fotbalista David Jurásek se stal otcem: S manželkou dali své holčičce krásné jméno

David Jurásek se stal otcem.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
Radostná novinka

Český fotbalový reprezentant David Jurásek (24) má po hororovém startu nové sezony důvod k velké radosti. Společně s manželkou Nikolou přivítali na světě rozkošnou holčičku. Jak se novopečení rodiče pochlubili na sociálních sítích, jejich dcerka se narodila začátkem září a dostala krásné jméno Valentina.

Český fotbalista David Jurásek zažil skutečně nepříjemný začátek nové sezony, když si ošklivě zlomil levé předloktí. K vážnému zranění došlo v přípravném utkání v Rakousku, kde jeho Hoffenheim nastoupil proti Norwichi. Třiadvacetiletý český obránce zamířil do nemocnice a po několika vyšetřeních musel podstoupit operaci.

Velkou oporou mu byla jeho těhotná partnerka Nikola, s níž se oženil během letní pauzy. Jejich pohádková svatba proběhla ve druhé polovině července v olomoucké katedrále.

Už jsou čtyři

David a Nikola se společně starali o milovanou kočku, kterou si pořídili už dříve, a nyní jim do rodiny přibyla krásná holčička. Oba společně prostřednictvím sociálních sítí oznámili, že se jim narodila dcera, která dostala krásné jméno Valentina. Rozkošná holčička se narodila v úterý 3. září.

Lepší zítřky

"Valentina je doma," napsal v německém jazyce šťastný táta David. Pod snímky novorozené holčičky se obratem začaly objevovat gratulace od fanoušků a současných i bývalých spoluhráčů. "Nádherná holčička," zněl jeden z komentářů. Jurásek mezitím sdílel na svém Instagramu také rozesmáté fotografie z tréninku, k nimž v němčině napsal: "Zůstaň pozitivní." Nyní má obrovský důvod k tomu mít úsměv od ucha k uchu. Rodina se rozrostla o nového člena a David už také pomalu vyhlíží návrat k zápasovému režimu.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy