Francouzský odborník na gastronomii ohodnotil Pražskou šunku na vánočních trzích: Totální propadák, nebo delikatesa?
Jmenuje se Gregory Horstmann a je odborník na vysokou gastronomii. Působil v nejlepších michelinských restauracích po celém světě. Vařil ve Francii, Itálii, USA, Austrálii. Do Česka pro změnu dováží jedny z nejluxusnějších potravin. Do Prahy zavítal na vánoční trhy, které se každoročně odehrávají na Staroměstském náměstí, a otestoval největší speciality, které tam můžete dostat. Tentokrát se zaměřil na šunku. Jak dopadla?
Jeden z největších gastronomických odborníků Gregory Horstmann zavítal v době vánočních svátků do Prahy, aby se podíval na to, jak to chodí na typických vánočních trzích, jaké pochoutky tam můžete dostat a za kolik peněz.
Tentokrát se odebral na Staroměstské náměstí vyzkoušet šunku. Za 106 gramů Pražské šunky zaplatíte něco málo přes sto korun. Cena je to opravdu dost vysoká a nyní je otázkou, zda kvalita šunky opravdu odpovídá.
Jak Pražská šunka dopadla? Byl to naprostý propadák, nebo naopak sklidila nevídaný úspěch? Na konečný výsledek se podívejte ve videu.
Související články

Udělejte první krok k životu bez tabáku

Žabka spustila v centru Prahy samoobslužné prodejny dostupné 24/7

Známe vítěze 1. kola programu Správný start, Tesco je podpoří částkou přes 3 miliony korun

Češi objevují kouzlo prémiových destilátů – když méně je více
