Francouzský odborník na gastronomii ohodnotil Pražskou šunku na vánočních trzích: Totální propadák, nebo delikatesa?
Jmenuje se Gregory Horstmann a je odborník na vysokou gastronomii. Působil v nejlepších michelinských restauracích po celém světě. Vařil ve Francii, Itálii, USA, Austrálii. Do Česka pro změnu dováží jedny z nejluxusnějších potravin. Do Prahy zavítal na vánoční trhy, které se každoročně odehrávají na Staroměstském náměstí, a otestoval největší speciality, které tam můžete dostat. Tentokrát se zaměřil na šunku. Jak dopadla?
Jeden z největších gastronomických odborníků Gregory Horstmann zavítal v době vánočních svátků do Prahy, aby se podíval na to, jak to chodí na typických vánočních trzích, jaké pochoutky tam můžete dostat a za kolik peněz.
Tentokrát se odebral na Staroměstské náměstí vyzkoušet šunku. Za 106 gramů Pražské šunky zaplatíte něco málo přes sto korun. Cena je to opravdu dost vysoká a nyní je otázkou, zda kvalita šunky opravdu odpovídá.
Jak Pražská šunka dopadla? Byl to naprostý propadák, nebo naopak sklidila nevídaný úspěch? Na konečný výsledek se podívejte ve videu.