Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

František Janeček se dočkal obdivu: Klaněli se mu všichni od Vondráčkové po Tofiho

+ Dalších 62 fotografií

František Janeček oslavil 80. narozeniny ve velkém stylu, obklopen přáteli ze showbyznysu, kteří na něj pěli samou chválu. Legendárnímu hudebnímu producentovi se klaněly známé osobnosti a uznávaní umělci, kteří ocenili jeho dlouholetý přínos české hudební scéně. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvil nejen oslavenec, ale také jeho velcí obdivovatelé. 

Oslava 80. narozenin Františka Janečka se nemohla obejít bez jeho přátel a kolegů ze showbyznysu. V rozhovoru pro eXtra.cz se o Františkovi vyjadřovali nesmírně pozitivně a zdůraznili, jak moc si ho váží. Shodli se, že v jejich životech zanechal velkou stopu, a oceňovali nejen jeho profesní úspěchy, ale i osobní přístup a podporu, kterou každému z nich poskytl.

Oslavu si František Janeček užil

Legendární František Janeček v rozhovoru pro eXtra.cz na oslavě svých 80. narozenin prozradil, že se cítí báječně. "Jsem rád, že jsem se jich dočkal. Spousta lidí se jich nedočká, což je velmi smutný příběh. Mám tady dnes spoustu přátel, všichni, jak vidíte, se radují, mají dobrou náladu a to je pro mě největší dar a největší uspokojení," sdělil. Janeček, který má za sebou spoustu úspěchů, nemá jeden jediný, na který by vzpomínal nejraději. "Takhle to nemám řazený, nikdy jsem neměl. Snažím se pracovat tak, aby se to líbilo lidem, aby neodcházeli s pocitem, že prachy vyhodili zbytečně," prozradil legendární hudebník.

Janeček za svůj život objevil spoustu talentů a mnoha lidem změnil život. Jeho kolegové a přátelé ze showbyznysu se mu klaní. V rozhovoru pro eXtra.cz Františka vychvalovali do nebes.

Doporučené video: Helena Vondráčková o Františku Janečkovi:

Mezi nejbližší přátele, kteří přišli Františkovi popřát, patří Helena Vondráčková, jež se s hudební legendou zná dlouhá léta. V rozhovoru prozradila, že žádné rady do života jí Janeček nedával. "Rady jsem dávala já jemu," smála se zpěvačka. "Držím mu palce, protože se nenechá odradit a vlastně v tom pokračuje i ve svém věku dál. Je to obdivuhodné," promluvila o legendě Helena.

Sagvan Tofi, který si narozeniny Františka Janečka také nenechal ujít, je hudebníkovi velmi vděčný. "Díky němu jsem se dostal do role, kdy si mohu vytvářet své sny," prozradil Sagvan, který k Janečkovi chodí často pro rady.

Doporučené video: Sagvan Tofi o Františku Janečkovi

Narozeniny Františka přišel oslavit i zpěvák Michal David, kterému Janeček změnil život. Michal na zlaté desce, kterou Janečkovi daroval, zanechal krásný vzkaz. "Děkuji mu na ní za svou kariéru a nazval jsem ho nejlepším, nebo největším producentem České republiky, takže je to takový speciální dárek," řekl dojatě zpěvák.

Doporučené video: Michal David o Františku Janečkovi

František Janeček své 80. narozeniny oslavil v kruhu svých kolegů a přátel ze showbyznysu. Podívejte se do galerie, kdo další mu přišel popřát.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy