Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Gábi z Love Islandu si postěžovala na život s Pítrem. Promluvila o nesnesitelném tlaku i všetečných otázkách

+ Dalších 7 fotografií

Od doby, kdy Gábi a Pítr našli svou lásku v Love Islandu, uplynuly přesně tři roky. K jejich výročí připravila kráska obrovské překvapení a vyrazila svého partnera nečekaně navštívit na Kanárské ostrovy. V rozhovoru pro eXtra.cz promluvila o tom, co je v jejich vztahu nového, a přiznala, že vztah dvou influencerů není žádný med. Oba vnímají velký tlak z okolí. 

Romantické překvapení k výročí

Gábi a Pítr patří bezesporu mezi nejvýraznější tváře první řady Love Islandu. Jako vítězové sice neodešli, ale láska jim vydržela a letos to jsou přesně tři roky, co se ve vile lásky dali dohromady. Při příležitosti výročí se influencerka vytasila s gestem jako z romantického filmu a přiletěla svého partnera překvapit přímo na Kanáry.


"Dopadlo to dobře. Já doufám, že mě viděl rád. Reakce mluvila za všechno. Jsem strašně ráda, že jsem tady s ním," popsala v rozhovoru pro eXtra.cz. Dvojice je od sebe momentálně na tři měsíce oddělena. Zatímco Pítr zůstává na Kanárech, Gábi je v Praze. Odloučení však zvládají na jedničku. "My už máme to nejhorší za sebou, když byl Petr v Survivoru. To byla zkouška ohněm. Horší už to být nemůže," směje se a dodává, že momentálně jsou v každodenním kontaktu.

Vztah dvou influencerů? Náročné, přiznává Gábi

Od doby, co dvojice vyšla z vily a stali se známými tvářemi, jsou pod neustálou palbou dotazů, kdy posunou svůj vztah dál. I Gábi přiznává, že vztah dvou influencerů je velmi náročný. "Samozřejmě to má svoje výhody a nevýhody. Já musím říci, že občas je to velmi nepříjemné a ten tlak z okolí je občas těžký. Od prvního dne, co jsme vyšli z vily, se nás všichni ptají na dítě a na svatbu," přiznává. Oba se s tím naučili však po letech pracovat a nátlak z okolí se naučili brát jako zkoušku, která jejich vztah posílí.


Nejnáročnější bylo pro Gabrielu s Petrem přenést jejich vztah do každodenní reality. Ze dne na den museli řešit běžné problémy, společné bydlení a další věci. "Bylo to fakt náročné. Vůbec jsme nevěděli, do čeho jdeme. Myslím ale, že jsme to zvládli obstojně. Ten přechod do té reality byl největší zkouškou," vzpomíná Gášpárová.

Když se kráska ohlédne v čase zpátky, na Love Island by se hned vrátila. Svého rozhodnutí jít do reality show nelituje ani v nejmenším. Pokaždé, když se vrací na malebné Kanárské ostrovy, ji přepadne nesmírná nostalgie a vzpomíná na to, jak si našla lásku a její život se změnil k nepoznání. "Šla bych hned. Tady je všechno tak jednoduché," říká s úsměvem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy