Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Gigantický skandál Diddiho se stočil k Beyoncé: Kanye před ní prý zachránil Taylor Swift

Gigantický skandál Diddiho se stočil k Beyoncé: Kanye West před ní prý zachránil Taylor Swift
Zdroj: Profimédia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Konspirační teorie

Konspirační teorie kolem Beyoncé nabírají na síle. Spekuluje se, že Kanye West svým přerušením děkovné řeči Taylor Swift na VMA 2009 chránil zpěvačku před Beyoncé. Další otázky vzbuzuje fakt, že slavné ženy jako Adele, Lady Gaga či Britney Spears často veřejně chválí Beyoncé během vlastních vítězných momentů. Konspirační teoretici to spojují s temnými spekulacemi o jejím blízkém vztahu s P. Diddym.

Poté co byl rapper Sean Combs, známý také jako P. Diddy, vzat do vazby, jak jsme již informovali v předchozím článku, se veřejnost zaměřila na jeho velmi dobré přátele, mezi které patří především zpěvačka Beyoncé a její manžel Jay-Z. Konspirační teoretici se zaměřili hlavně na Beyoncé, která podle nich pro slávu udělá cokoliv.

Zpěvačka se má, podle spekulací veřejnosti, zbavit každého interpreta, který by ji mohl v hudebním světě překonat. Dokazovat to mají náhodná úmrtí, o kterých se dočtete zde. Je toho však mnohem víc, co veřejnost utvrzuje v pravdivosti těchto příběhů. Diváci si totiž začali všímat přinejmenším zvláštních situaci, které se kolem Beyoncé dějí při předávání hudebních cen.

West údajně zachránil Taylor Swift

V roce 2009 se na předávání hudebních cen VMA odehrál moment, který dodnes rezonuje nejen mezi fanoušky, ale i mezi konspiračními teoretiky. Kanye West, známý svým kontroverzním chováním, tehdy přerušil děkovnou řeč Taylor Swift poté, co získala cenu za nejlepší ženské video. West popadl mikrofon a prohlásil: "Taylor, mám z tebe radost a nechám tě to dokončit, ale Beyoncé měla jedno z nejlepších videí všech dob!“ Tento incident okamžitě vyvolal vlnu reakcí a stal se jedním z nejdiskutovanějších momentů na předávání cen.

Pro mnohé to byla jen ukázka Westova impulzivního chování, ale v očích některých konspiračních teoretiků má tento výstup hlubší význam. Podle nich Kanye West svým přerušením zasáhl, aby ochránil Taylor Swift před Beyoncé, která údajně plánovala mladé zpěvačce ublížit. Teorie se opírá o myšlenku, že Beyoncé, v té době už globální superstar, cítila vůči Swift nevraživost, protože věděla, že se stává populárnější, než je ona.

Kanye, který měl blízko jak k Beyoncé, Jay-Z a P. Diddymu, údajně věděl o jejích záměrech. Rapper se proto rozhodl zasáhnout způsobem, který sice způsobil skandál, ale zároveň Swift zachránil. Zatímco většina lidí vnímá incident jako pouhý projev Kanyeho egocentrismu, jiní věří, že tímto krokem ochránil Taylor Swift před jistou smrtí.

West se velmi často vyjadřoval o zlé a temné stránce Hollywoodu. Mnozí jeho výroky brali jako slova blázna, ale poté, co na světlo světa vyplouvají informace spojené s P. Diddym, veřejnost mění názor. "Říkal nám to celou dobu!" objevují se komentáře na sociálních sítích, především na platformě TikTok.

Doporučené video: Rozhovor s Rytmusem:

Přehnaná chvála Beyoncé

Podle konspiračních teoretiků chování Westa na předávání hudebních cen není jedinou zvláštní situací, která se stala. Veřejnost si všimla, že interpreti, kteří překonají svým výkonem Beyoncé a vyhrají hlavní cenu, téměř pokaždé, ihned směřují pozornost na zpěvačku.

Upozorňují především na Grammy 2017, kdy Adele vyhrála cenu za album roku. Fanoušci čekali, že zpěvačka poděkuje svým kolegům, rodině a přátelům. Místo toho však směřovala svou řeč na Beyoncé a její album Lemonade. Adele uměleckou tvorbu zpěvačky označila jako mistrovské dílo, které mělo obrovský vliv na ni i svět. Část proslovu zněla: "Nemůžu přijmout tuto cenu, a to opravdu vážně, protože, Beyoncé, pro mě jsi ty umělkyně mého života," nechala se slyšet Adele, která svou řeč zakončila tím, že svou Grammy symbolicky rozlomila, aby část věnovala Beyoncé.


Tento zvláštní moment, spolu s podobnými projevy chvály od dalších úspěšných interpretů v hudebním světe, rozpoutal na sociálních sítích spekulace. Dalšími, kdo oslavoval Beyoncé při své výhře, byli například Lady Gaga, Britney Spears a Harry Styles. Konspirační teoretici tvrdí, že neustálé vyzdvihování zpěvačky souvisí s jejím přátelstvím s P. Diddym, který je spojován s jeho velkým vlivem na hudební průmysl. Diddy a Jay-Z se údajně zbavili každého, kdo ohrožoval vrcholnou slávu jejich královny Beyoncé.




Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy