Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Glosa: Aleš Bejr je bačkora. Dovolí si jen na slabší, před pořádným soupeřem s brekem prchá

+ Dalších 13 fotografií

Kdo seje vítr, sklidí bouři. Dobře si to aktuálně uvědomuje i Aleš Bejr, který na poslední tiskové konferenci Clash of the Stars dostal od zápasníka Alexe Cverny tři dobře mířené facky. Těm se ale paradoxně nepostavil jako chlap, ale utekl jako malá holka. Pak začalo kolečko výčitek a výhrůžek. 

Aleše Bejra netřeba představovat, ale pro jistotu si uděláme menší výklad. Jde o člověka, který se projevuje jako psychopat a na svém chování postavil i svůj mediální obraz. Když se mu někdo nelíbí, ihned na něj zaútočí a nedívá se doleva ani doprava.


Bejr ochutnal vlastní medicínu

Své o tom ví například Jakub Jíra, který mu stál v cestě, když Bejr chtěl zaútočit na Filipa Grznára. Toho totiž známý Psychopat odhodil jako hadrovou panenku, až moderátor Clash of the Stars udělal kotrmelec a tvrdě dopadl na zem. Z tohoto útoku si Grznár odnesl tržnou ránu a chvíli se zdálo, že nebude moct nastoupit do jejich zápasu. Ten se nakonec uskutečnil a Bejr byl bit.

To ale nebyl jediný hrdinný útok Aleše Bejra. Své o tom ví i Tomáš Le Sy, kterému dal v nestřeženou chvíli loket. Před tím po něm hodil navíc kus hadru, aby ho zmátl. Nezapomenutelný je jeho útok na Vencíčka, kterého plnou silou kopl kolenem do hrudníku, a to přestože to dotyčný vůbec nečekal.

Nyní ale ochutnal vlastní medicínu, a to když si ho na tiskové konferenci Clash of the Stars odchytil Alex Cverna, který ho obvinil z toho, že na jedné z minulých akcí zmíněné organizace měl vystříkat místnost pepřákem a sám si nasadit plynovou masku.


Bojí se Bejr Novotného?

Kdo by čekal, že se Bejr svému sokovi postaví čelem, je na omylu. Psychopat, který je známý tím, že útočí většinou na nepřipravené soupeře, se totiž rozbrečel jako malá holka. Muž, který ostatní nazývá močálem, utekl z akce a začal vyhrožovat, že končí, a Cvernovi hrozil žalobami.

Otázkou je, zda nešlo jenom o výmluvu a Bejr se nezalekl svého pravého soupeře, a to Pavla Novotného. Ačkoliv ten s tím útokem neměl nic společného, Bejr okamžitě začal rušit společný zápas a uzavřel se do sebe. Pokud tak Bejr v sobotu nenastoupí, nebude mít nárok kohokoliv nazývat močálem. Sám totiž aktuálně v očích mnoha fanoušků Clashe není ničím jiným.

Jak nejen chování Aleše Bejra okomentovali Karen a Karolína ve svém podcastu Outsider a Insider? To si pusťte ve videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy