Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

GLOSA: Zoufalá snaha Jaromíra Soukupa. Ani Mesarošová, ani Putinova Plastic Queen. Jeho srdce bije stále pro Hanychovou

Jaromír Soukup, Eva Feuereislová,  Dominika Mesarošová a Agáta Hanychová
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák, herminapress / koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
GLOSA

Vypadá to, že padlý mediální magnát Jaromír Soukup (55) se dost neobratně, zato za ztráty posledních zbytků vlastní důstojnosti, snaží zblbnout český společenský rybníček svými křečovitými pokusy o známé plastikové hvězdičky. Jenže drahý Jaromíre: my nejsme padlí na hlavu. Pravda je samozřejmě úplně jinde.

Jaromír Soukup a Dominika Mesarošová: Nepravda číslo jedna

Jak zábavné bylo pozorovat snahy Jaromíra Soukupa vnutit českým médiím, potažmo místní veřejnosti, myšlenku, že má něco s Dominikou Mesarošovou. Dvojici „náhodou“ vyfotilo Soukupovo mimořádně spřízněné médium, které si určitě vůbec nezavolal na letiště a nedal mu tip. Ani náhodou. To se určitě nikdy nestalo. Vůbec nechtěl, aby se o jeho vztahu s modelkou spekulovalo.

Dominika Mesarošová nejspíš myslela, že románek s podnikatelem může mít budoucnost. Dokáže hrát pozorného a charismatického muže, jenže, a to jsme na eXtra.cz už varovali, s náturou exmodelky by byli hodně nekompatibilní pár a nehrozilo by, že by spolu mohli vydržet déle.


Úplně přejděme srandovní vyjádření Dominiky, které jí trvalo sepsat řadu dní. Tedy sepisoval ho někdo úplně jiný (vím, jaká je a tohle nejsou její slova) a nebylo ani trochu pravdivé. Její esemesky Agátě ji fakt usvědčily.

Skoro se mi ale zdá, že to celé mělo jediný cíl: Jaromír toužil opět naštvat Agátu Hanychovou. Jako by šlo o hlavní hnací motor veškerého jeho bytí: Když ji nemůže mít, tak ji aspoň nakrknout.

A ne kvůli tomu, že ona sama by si na něj nedejbůh taky myslela (proč taky, už jí ukázal, co je zač), ale jelikož je to fakt ponižující, svést její blízké kamarádky.

Jenže Jaromíru Soukupovi to nestačilo a na Clash of the Stars krátce nato nečekaně vzal plastikovou postavičku s proputinovským obdivem, influencerku Evu Feuereislovou.


Ztráta úrovně: Eva Feuereislová na scénu

Člověk by od Jaromíra Soukupa přes všechno povědomí o jeho charakteru, intelektu a chování čekal aspoň nějakou elementární úroveň i ohledně výběru doprovodu na společenské akce. Výběrem Plastic Queen ale ukázal, že ji postrádá naprosto zcela. Nebo že je mu spíš naprosto šumák.

Nebudeme rozebírat, co všechno je na Evě Feuereislové špatně. Jaromír Soukup to sám moc dobře ví, že spojovat se s ní je pro ostudu v celé branži. A pro smích.

Ale asi mu to za to stálo, protože věřil, že tím naštve Agátu.

Ta nedávno naznačila, že Jaromír Soukup ji stále chce. A přestože si o ní vůbec nedělám iluze, spoustu z nich jsem za poslední rok ztratil, tomuto se mi věří dost snadno.

Je k tomu řada indicií. Nenávistné pohledy a gesta Jaromíra při předávání dcery, ostentativní, dětinsky směšné oslovování expřítelkyně jako paní Dopitové. To nesvědčí o tom, že se za rok po kopačkách smířil s tím, že Agátu už nezajímá.

Doporučené video: Jaromír Soukup na posledním Clash of the Stars:


S kým se vytasí příště? Dno má spoustu podlaží a Jaromír nám jich pár ještě může předvést. Že by mu někdy v dohledné budoucnosti snad dělala doprovod nějaká veřejně propálená kurtizána? Herečka z filmů pro dospělé? Uvidíme.

Pro něj samotného by ale bylo lepší, kdyby se snažil zachovat aspoň nějakou minimální úroveň. Pokud ještě ví, co to znamená, a nechce být za směšnou figurku…

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy