Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Gott by slavil 85: Lidé na božského Káju stále vzpomínají. Hrob se plní svíčkami a andělíčky

Hrob Karla Gotta dnes.
Zdroj: Profimedia/Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 29 fotografií
narozeniny

Karel Gott by 14. července oslavil své půlkulaté 85. narozeniny. Letos na podzim už to však bude pět let, co podlehl zákeřné chorobě a odešel do hudebního nebe. Lidé však na božského Káju nezapomínají a jak zachytili fotografové eXtra.cz, jeho hrob je stále obklopen květinami, svíčkami a andělíčky. 

Už je tomu téměř pět let, co nás navždy opustil Karel Gott, který prohrál boj se zákeřnou chorobou. Legendární zpěvák se sametovým hlasem by v neděli oslavil své půlkulaté 85. narozeniny. Mistrovo poslední místo odpočinku je na pražských Malvazinkách, kam se vypravili fotografové eXtra.cz.


Lidé na několikanásobného Zlatého a Českého slavíka stále nezapomínají. Jeho hrob je stále zaplaven květinami a andělíčky. Lidé přišli uctít Mistrovu památku už v sobotu a dorazili zapálit svíčku. Zpěvákovi do nebe posílají lidé i dojemné vzkazy. "Díky tobě je svět krásnějším místem," stojí na jednom z kamínků ve tvaru srdíčka. Náhrobní deska je pak ozdobena soškou malého ptáčka.

Doporučené video: Vzpomínka na Karla Gotta:


Karel Gott bojoval s akutní leukémií

Karel Gott zemřel 1. října roku 2019 v rodinném kruhu v úctyhodném věku. Poslední měsíce svého života bojoval s akutní leukémií. Příčinou jeho úmrtí byl oslabený imunitní systém, který už nadále nedokázal bojovat se zákeřnou nemocí. Geniální hudebník po sobě zanechal manželku Ivanu a čtyři dcery.



"S nejhlubším zármutkem v srdci oznamuji, že nás včera (v úterý), krátce před půlnocí, po těžké a dlouhé nemoci, opustil můj milovaný manžel Karel Gott. Odešel doma, v tichém spánku, v kruhu své rodiny," napsala tehdy zdrcená Gottová, jak jsme již uváděli. S Ivanou měl zpěvák dvě dcery, z nichž jsou dnes krásné slečny. Charlotte Ella je již plnoletou dámou, zatímco Nelly Sofie oslavila letos v květnu šestnáctiny. Z předešlých vztahů po sobě pak zanechal další dvě dcery - Dominiku a Lucii Kovaříkovou.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy