Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Hana Gelnarová pod palbou tvrdé kritiky. Část lidí chce její konec v Clashi, jiní se jí vysmáli. Vyhraje na tvrdou pravačku, rýpají

Influencerka Hanka Gelnarová to dala.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Další 4 fotografie
clash of the stars

Čtvrteční tisková konference Clash of the Stars byla ve znamení influencerky Hany Gelnarové a její kauzy s videem, na kterém hajlovala. Ona sama však uvedla, že nejvíce lituje toho, že zmíněné video nahrála na sociální sítě. Sledující pro ni příliš pochopení neměli a často si z jejího výstupu dělali legraci. "Hana před zápasem místo smlouvy podepsala norimberské smlouvy," zněl například jeden z mnoha komentářů na YouTube, kde se tiskovka živě vysílala.

Hana Gelnarová naprosto ovládla tiskovou konferenci Clash of the Stars, ne však zrovna v dobrém smyslu. Po celou dobu místo jejího nadcházejícího zápasu s Angie Mangombe se řešilo hlavně její "hajlovací video" z bytové party.

"Problém byl, že jsem to dala ven. Příště si to nechám a nedám to na sociální sítě," řekla na tiskovce Gelnarová, která si zjevně dosud závažnost situace neuvědomuje.

Hana podepsala před zápasem norimberské smlouvy, píší diváci

Diváci však její výmluvy "nezbaštili" a do Hany se celou dobu přenosu, vysílaného na YouTube, pouštěli. Nejdříve sledující sdíleli hromadně německé vlajky s odkazem na německou válečnou píseň, na kterou Gelnarová hajlovala.

Část z nich psala od počátku "Hana ven" nebo "Hana tam nemá co dělat". Množství příspěvků si pak z celé kauzy dělalo legraci. "Hana vyhraje na tvrdou pravačku," zněl komentář jednoho z vtipálků. "Hanka před zápasem místo smlouvy podepsala norimberské smlouvy," přidal se další. "Ať nám Hanča ukáže 12:10 na ručičkových hodinách," pokračovali lidé v rýpání.

Ke konci do Duplexu, kde se tiskovka konala, volali lidé přes telefon a organizátoři hovory pouštěli nahlas. Téměř všichni hosté přitom Hanku chválili a drželi jí palce, což udivilo část sledujících. "Fake calls (falešné hovory, pozn.red.), pěkně. Tam snad nebyl hovor, který by byl negativní. Tohle nežeru," napsal jeden ze sledujících a další uvedl, že volající jsou všichni z baru, kde Hana dříve pracovala.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy