Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Hana Vagnerová září po boku fešného Francouze. Promluvila o životě ve dvou zemích i plánech do budoucna

+ Dalších 17 fotografií

Hana Vagnerová (41) nedávno oslavila tříleté výročí vztahu se svým partnerem Francouzem Nicolasem Escavim (37). Žádné změny se u nich ale nechystají. Stále jim vyhovuje partnerství na dálku a zatím jim to prý perfektně funguje, jak se herečka svěřila v rozhovoru pro eXtra.cz. Nicméně tyto typy vztahů většinou nemají dlouhou trvanlivost, dochází časem na otázky ohledně budoucnosti, jak se stalo i v případě Hany. Co spolu řešili?

Hana Vagnerová je již tři roky šťastná po boku fešného Francouze Nicolase Escaviho. Mají mezi sebou vztah na dálku plný důvěry a respektu. Nicméně dálka bývá častým důvodem rozchodu v případě ostatních párů, to se ale Hanky a Nicolase zatím netýká.


Herečka si prý může dělat, co chce, protože její partner ji v ničem neomezuje. "Zatím to vychází hrozně dobře, myslím si, že jsme si v tom našli rytmus, vidíme se poměrně dost často a dáváme si prostor jeden druhému dělat si své projekty, takže zatím musím zaklepat, to funguje moc pěkně," řekla krásná Hanka Vagnerová pro eXtra.cz, na které jde poznat, že je opravdu šťastná.

Protože její partner žije ve Francii a ona má domov zde v Čechách, tak se vzájemně navštěvují, jak jim to pracovní povinnosti dovolí. Herečka má prý ve vztahu obrovskou volnost. Podle jejích slov Nicolas není ten typ člověka, který by ji přesvědčoval, aby se například přestěhovala do Francie, za což je velice ráda. "On mě právě nepřesvědčuje vůbec k ničemu. Říká mi, že jestli jsem šťastná v tom, co dělám, tak je rád, že jsem nadále šťastná," promluvila hvězda Expozitury.

Doporučené video: Rozhovor s Hanou Vagnerovou a jejím partnerem Nicolasem:


Budoucnost vztahu

Po třech letech vztahu se ale nabízela otázka, zda své partnerství nechtějí posunout na další metu. "Samozřejmě nějakou vizi do budoucna máme, ale nějak na to netlačíme a necháváme jeden druhému prostor. Ta láska a důvěra tam pořád je, tak doufám, že tam bude dál," dodala na závěr Vagnerová, kterou redakce eXtra.cz zastihla na luxusní akci od Zacapy, která se konala na Žižkovské věži v Praze. Společně s Hankou pozvání přijal i moderátor a spolumajitel Oktagonu Ondřej Novotný, který dorazil po boku své lásky Renaty Langmannové. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy