Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Havaj u Petra Jandy: Nestárnoucí Peter Nagy i přísná Belladonna z Na lovu se slavným tátou

Bujará letní oslava Petra Jandy.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 26 fotografií
Letní party

Hudebník Petr Janda (82) již tradičně hostil osobnosti na zahradě svého domu při příležitosti letní party. Dress code oslavy byl jasný: Havaj. A přítomní hosté ho dodrželi, na sobě měli tradiční pestrobarevné košile s krátkými rukávy i květované náhrdelníky a čelenky, jak je vidět z fotografií od agentury Herminapress.

Petr Janda uspořádal tradiční letní garden party, tentokrát v havajském stylu. Hudebník pozval celou řadu známých osobností, které si akci nenechaly ujít.

Profesor Jan Pirk, který dorazil s manželkou, zvolil kraťasy, na něž si dal sukni s třásněmi, zelenou havajskou košili, slaměný klobouk a květinový náhrdelník. Dress code vyladily také Jandova exmanželka Martina, lékárnice Jana Doleželová nebo současná manželka hudebníka Alice. Ta s sebou mimochodem vzala i dcery Anežku a Rosalii, které vypadaly krásně a v havajských outfitech jim to moc slušelo.

Hvězdní hosté

Janda před časem pro eXtra.cz přiznal, že své dvě nejmladší dcery bere každý týden do divadla. Ne každá hra má však u dívek úspěch. „Tuhle jsme byli v Národním divadle na Kytici a té nejmladší se to moc nezdálo. Některé kusy jsou prostě pro ty děti ještě nestravitelné,“ nechal se slyšet.

Oslavy si nenechal ujít ani legendární fotbalista Antonín Panenka, který si zapálil oslavný doutník. Syn zesnulého skladatele Karla Svobody Petr Svoboda přišel s manželkou a synem Sonnym a majitel Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg donesl koš s tropickým ovocem. Marta Jandová zase dětem přinesla barevné pití.

Doporučené video: Rozhovor s Petrem Jandou.


Hudebník Peter Nagy taktéž dorazil, stejně jako výživová poradkyně Petra Řehořková, fotbalista Pavel Horváth, malíř Kristián Kodet nebo Miloš Zapletal s manželkou. Skladatel Zdeněk Merta dorazil s dcerou Viktorií, která momentálně září jako lovkyně v nováckém pořadu Na lovu.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy