Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Honza Bendig chystá koncert, který ho vyjde na miliony: Moučníky jsem tam zakázal, dělá si legraci sám ze sebe

+ Dalších 7 fotografií

Už šestého prosince se fandům představí na odloženém koncertu zpěvák Honza Bendig (30). Do haly O2 universum pozval například Rytmuse. Jak přiznal eXtra.cz na odhalení kostýmu na show, celá legrace ho vyjde na tři miliony korun. Podívejte se na náš rozhovor v náhledovém videu na začátku článku.

Jan Bendig: Tři miliony za zážitek

S mladým umělcem, který má za sebou poměrně divoký rok, jsme se setkali v prodejně obleků, kde představoval to, co si "ohákne" na svůj koncert.

„Objednával jsem si tu dva kostýmy v hodnotě sto tisíc, během koncertu v O2 universum se určitě ukážou. Díky téhle látce jsem si hned představil celou scénu. Už to mám vymyšlené, jak to bude vypadat,“ řekl eXtra.cz Honza Bendig a prozradil i to, na kolik ho celá legrace přijde.

„Dělám to sice v sesterské, menší hale, ale koncert nás bude stát stejně, jako bychom ho uspořádali v O2 areně. Už v tom máme přes tři miliony. Neřeším, jestli se vydělá, beru to tak, že budu mít splněný sen. Mám tam obrovské designové pódium, budu létat ve vzduchu, chybět nebudou skvělí hosté (například Rytmus – pozn. red.), tanečníci. Bude to velká show. Nelituju ani jedné koruny,“ tvrdí Honza.



Nad oblekem se rozplýval

Nad oblekem se vyloženě rozplýval.

„Mají opravdu nádherné obleky. Stačilo vybrat materiál, změřit se a přijít k hotovému. Dnes ráno jsem si uvědomil, že už jsem zapomněl, jakou látku jsem si vybral, a tak jsem se nechal překvapit. Když mi pak oblek vytáhli, byl jsem nadšený,“ pokračoval.

„Mám rád, když je to to blýskající se, cikánský,“ směje se mladý muž.

V soukromí prý o oblek nezavadí, nosí prý tepláky a ošuntělé boty. „Lukáš mě ale opravdu hlídá, i když jdu vynést smetí,“ přiznává talentovaný zpěvák, do kterého jsme si nemohli nerýpnout ani ohledně jeho nedávné aféry.

„Moučník na koncertě v sekci pro VIP nebude, tam bude zakázaný,“ nenechal se zaskočit.

Doporučené video: Další starší rozhovor s Honzou Bendigem:


Moučná aféra ho o fanoušky nepřipravila

Koncert se měl původně konat už dávno, jenže po loňských Slavících na něj Bendig neměl chuť. Nakonec se ale podle něj ukázalo, že fanoušky neztratil. A to zdaleka nejen proto, že byl očištěn.

„Po té aféře jsem se bál, jak to bude. Vraceli jsme ale jenom kolem padesáti lístků, jinak nyní mi do vyprodání zbývá už asi jenom dvacet procent vstupenek. Mám z toho radost,“ dodal pro eXtra.cz zpěvák Honza Bendig v obchodě Kadlex.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy