Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Honza Nedvěd se ukrývá na chatě: Zdravotně je na tom bledě, obskakuje ho Pavlínka

+ Dalších 38 fotografií

Hvězdný muzikant Honza Nedvěd (77) ještě loni plánoval návrat ke koncertování, zatím mu to ale zdraví nedovoluje. Sestra Ludmila eXtra.cz prozradila, jak na tom její bratr je.

Sestra Lída: Honza na tom není nejlíp

Honza na tom není úplně dobře zdravotně. Má výkyvy. Někdy mu je dobře, někdy není. Špatně snáší tyto změny počasí,“ sdělila nám Ludmila Koštovalová na svatbě synovce Františka Nedvěda mladšího.

A vrátila se k mladšímu bratrovi, který jí zůstal (druhý zemřel před třemi lety).

„Z chaty moc nevychází. Má tam své studio, skládá, dělá písničky a je tam spokojený. Pavlínka ho tam obskakuje, on obskakuje Pavlínku. Taky jsou spolu deset let a jde jim to všechno,“ chválí manžele.


Silné pouto

S písničkářem, který se světem obvykle moc nekomunikuje, až na velké výjimky, je v pravidelném kontaktu.

„Denně se nevídáme, máme to k sobě pět set metrů. Ale voláme si, posíláme si e-maily. Víme o sobě a máme se hrozně rádi,“ prohlásila s láskou Ludmila, u které přízeň k rodu Nedvědů nejde přehlédnout.

„Honza nám trošku uhnul, ale s Frantou a malým Frantou jsme si hrozně podobní,“ říká dáma, která brzy oslaví osmdesátku a jíž nikdo neřekne jinak než teta Lída.

Ta je ze synovce, který si vzal přítelkyni Renátu, nadšená. Jen ji mrzí, že se jeho úspěchu nedožil další bratr a otec ženicha František Nedvěd.

„Malej František je starej František. Pohyby, mluvou, zpěvem. Zkrátka je to věrná kopie táty. Je opravdu škoda, že táta se tohoto jeho výsluní nedočkal,“ prohlašuje smutně.

Doporučené video: Vdova po Františku Nedvědovi vzpomíná na soužití s ním:


Co ona a zpěv, když bratři jsou takoví slavní muzikanti?

„Jsem těžký astmatik a bronchitik, takže sotva vydám nějaký zvuk. Těžko se mi zpívá, ale kdysi jsem taky zpívala. Ale s bratry ne, kluci si vždy jeli sólovou cestou,“ dodala pro eXtra.cz paní Ludmila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy