Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Hra ještě neskončila: Premiéra druhé série Squid Game se blíží, režisér poslal fanouškům dopis

Seriál Hra na oliheň.
Zdroj: Netflix
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Squid Game

Nová série celosvětově úspěšného seriálu Squid Game (Hra na oliheň) se blíží. Podle informací společnosti Netlix bude mít druhá řada premiéru 26. prosince 2024. Závěrečná sezóna vyjde v roce 2025. Exekutivní producent, scenárista a režisér seriálu Hwang Dong-hyuk slibuje, že skutečná hra teprve začne.

Souboj o život je zpět. Hra na oliheň se vrací krátce po Vánocích na obrazovky. Společnost Netflix tento týden zveřejnila trailer, který je ochutnávkou ke druhé řadě úspěšného seriálu. A o čem bude?

Tři roky po vítězství ve Hře na oliheň je hráč 456 (Lee Jung-jae) odhodlán najít lidi, kteří za hrou stojí, a ukončit jejich krutý sport. S využitím tohoto jmění na financování svého pátrání začíná Ki-hun na tom nejzřejmějším místě: hledá muže v obleku, který hraje ddakji v metru.

Když však jeho úsilí konečně přinese výsledky, ukáže se, že cesta k likvidaci organizace je smrtelnější, než si představoval: aby hru ukončil, musí do ní znovu vstoupit.

Dopis fanouškům

Režisér Hwang Dong-hyuk, který se na 74. ročníku Primetime Emmys zapsal do historie a stal se prvním Asiatem, který získal cenu za mimořádnou režii dramatického seriálu, opět řídí seriál jako režisér, scenárista a producent. "Když jsme druhou řadu začali natáčet, nemohl jsem uvěřit, že se vracím do světa Hry na oliheň. Byl to neskutečný pocit. A nemůžu se dočkat, až zjistím, jak se tenhle návrat bude po třech letech zamlouvat vám," píše v dopisu fanouškům, který poskytla redakci eXtra.cz společnost Netflix.

"Ki-hun Song na konci první řady přísahal pomstu a teď se vrací zpátky do hry. Podaří se mu dotáhnout, co slíbil? Bilý kůň totiž ani tentokrát nebude snadný soupeř. Krutá srážka jejich dvou světů se určitě protáhne až do třetí řady, kterou uvidíte příští rok." Kromě skvělé zápletky se diváci mohou těšit i na nové tváře. Do seriálu vstoupí Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri a Won Ji-an.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy