Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Hříšný tanec na tajné party Primy. Žhavá Bernášková se odvázala na parketu, Láďa Hruška byl divočejší než Swayze

Divoká party Primy.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 39 fotografií
Party

Letní tiskovku televize Prima si nenechala ujít řada známých osobností. Alkohol tekl proudem a někteří účastníci jako třeba Denisa Nesvačilová, Jana Bernášková nebo kuchař Láďa Hruška ukázali pořádně žhavé taneční kreace. Jak si večer pozvané hvězdy užívaly, zachytil fotograf eXtra.cz.

Tisková konference k představení podzimních novinek přilákala celou řadu osobností. Dorazili třeba herečka Eva Burešová, moderátorky Eva Perkausová a Tereza Pergnerová, šéfkuchař Zdeněk Pohlreich nebo hudební producent Jaro Slávik.

Po poklidném odpoledni se večer uskutečnila party, kde alkohol tekl proudem a celebrity tančily jako o závod. Mejdan si nenechala ujít třeba herečka Denisa Nesvačilová. Ta se celý večer velmi dobře bavila ve společnosti tajemného muže a pak i předvedla pořádně divoké taneční kreace. Bylo zkrátka vidět, že si večer naplno užívala, a to i s elektronickou cigaretkou.

Odvázané herečky

Odvázaly se také herečky Jana Bernášková a Denisa Pfauserová, které rovněž na parketu předvedly taneční pohyby, jimiž všechny přítomné okouzlily. Později se připojily k Nesvačilové a tančily všechny tři.

Krásná Eva Perkausová trávila večer ve společnosti kamarádky a neustále se usmívala. Nutno říci, že byla opravdu okouzlující, a jen těžko by někdo řekl, že před několika měsíci porodila a doma se stará o dva kluky. Herec Michal Novotný si večírek také užíval, spokojeně popíjel a povídal si s hereckými kolegy.


Z chlapů se asi nejvíce rozjel kuchař Láďa Hruška. Ten si během tance sundával čepici a dělal vykulené výrazy, jak se ostatně sami můžete přesvědčit v galerii.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy