Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Hrůzné okolnosti smrti zpěvačky Victorie Velvet: Zavraždil ji žárlivý manžel, sám se pak zabil

Krutá smrt zpěvačky Victorie Velvet: V Turecku ji zavraždil žárlivý manžel
Zdroj: profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 15 fotografií
Detaily

Hudební svět naprosto šokovala náhlá smrt zpěvačky s českými kořeny Victorie Velvet (†40). Ta podle tureckého deníku Hurriyet měla být zavražděna v Ankaře svým o čtrnáct let starším movitým manželem Davidem Thomasem Blythem (†53). Ten měl poté spáchat sebevraždu zastřelením. K incidentu došlo v noci na 11. června v jejich společné vile ve čtvrti İncek. 

Victoria Velvet se narodila v Jihoafrické republice mamince původem z Namibie a otci Čechovi. V roce 1998 se však Victoria přestěhovala do Česka. Uchytila se jako zpěvačka i podnikatelka.

V roce 2019 oznámila, že se stěhuje za svým mužem Davidem Thomasem Blythem, s nímž měla tři děti, do Turecka. David byl majitelem mezinárodní společnosti zabývající se těžbou ropy a kvůli svému zaměstnání často jezdil po různých koutech světa. V roce 2019 začal pracovat v Turecku, kam za ním přijela i jeho manželka.

Detaily tragédie

Jenže turecký web Hurriyet, jehož noviny fungují již od roku 1948 a patří k nejčtenějším v zemi, nyní přišel se šokující informací. V noci na 11. června měl David svou manželku zabít a následně zastřelit i sám sebe. K incidentu došlo v jejich společné vile ve čtvrti İncek, která se nachází v Ankaře.

„Vraždě měla předcházet hlasitá hádka, kterou slyšely také jejich tři společné děti, které byly v tu dobu ve vile,“ píše turecký web. Jedno z dětí poté uvedlo, že hádka začala kvůli „Victoriiným telefonickým zprávám“ a poté se vyostřila. Děti, z nichž nejstaršímu je momentálně čtrnáct let, byly předány příbuzným Victorie, jak uvedl další turecký web Mynet. Vyšetřování případu stále pokračuje.

Redakce eXtra.cz vznesla dotazy na ministerstvo zahraničí. Připravujeme podrobnosti.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy