Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Hurikán Dalibor Janda o své obří okurce: Už to není, co dřív, zhodnotil svou legendární chloubu

Dalibor Janda a jeho obří chlouba.
Zdroj: Se souhlasem Dalibora Jandy
+ Dalších 5 fotografií
NADMÍRÁK

A zase ta otázka velikosti. Z okurky Dalibora Jandy (70) se stal hit českého internetu a to jen proto, že se o něm už léta povídá, že k němu byla příroda mimořádně štědrá. Hurikán se nyní pochlubil pěstitelským úlovkem v podobně obří tykvovité zeleniny a narážky na jeho mužství byly rázem na světě. Co na to říká zpěvák, který dřív neměl rozebírání svého rozkroku v médiích vůbec rád?

Dalibor má obří nejen zeleninu

Dlužno předestřít, že zpěvák Dalibor Janda si naběhl na vidle sám. Moc dobře ví, co se o něm říká, takže měl spíš ukázat nakládačky než okurku nadměrné velikosti. Ta pochopitelně vyvolala bouřlivé diskuse připomínající velikost jeho mužství.

Bývaly doby, kdy ho rozčilovalo, když o něm média psala něco v podobné souvislosti, o tom, že je mimořádně obdařený. „Rodina si pak myslí, že si takové články objednávám, dělá to zlou krev,“ vyprávěl nám před lety.

Dělá si radost

Dnes se už tomu, jaká slova uznání a srovnávání s tím, jak je on sám urostlý, usmívá.

„V prvé řadě musí člověk okurky, melouny a podobně vypěstovat. Pak až z toho mohou být vtípky. Sám jsem to dal jen na Facebook, tak jako vždycky. Nevěděl jsem, že když tam dám tu okurku, že se z toho stane tohle. Lidé jsou hraví,“ směje se.

„Pěstitel je ze mě asi patnáct let, naposledy se mi povedly právě melouny. Jsou velké a sladké. A mám tu i kytičky. Odreagovávám se u toho. Každý rok něco nasadím a něco z toho vyroste. Když dám ven videoklip, má to tři sta tisíc za půl roku. A tyhle blbiny mají za pár dnů milion,“ diví se v rozhovoru pro eXtra.cz..

Dalibor Janda v rozhovoru o své kariéře:


Konečně přiznal barvu

Ohledně rozměrů intimních partií Dalibor krotí nadšení případných obdivovatelek.

„Navíc to už dávno není pravda. Ale v klidu to není tak hrozný. Žádný okurky,“ dodal se smíchem Dalibor Janda, který se těší na podzimní koncerty ke svým sedmdesátinám.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy