Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Iva Janžurová ukázala téměř celou rodinu. Na premiéru dorazily hereččiny dcery i s kupou vnoučat

Sestry Remundové ukázaly děti.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 23 fotografií
děti

Nestává se často, aby se na veřejné akci sešla téměř celá rodina Ivy Janžurové. Jedinečná premiéra dokumentu Janžurka, který natáčela hereččina dcera Theodora Remundová, byla ovšem logicky plná příbuzných legendární hvězdy stříbrného plátna. Nechyběly obě dcery, ale dorazilo také pět vnoučat, jak zachytili fotografové eXtra.cz.

Ivu Janžurovou přijela podpořit celá rodina. Jedna z nejznámějších českých hereček měla ve středu premiéru svého dokumentu Janžurka, která se odehrála ve Slovanském domě. Film režírovala hereččina mladší dcera Theodora Remundová, která na premiéře také nechyběla.


Theodora a Sabina ukázaly děti

Podívat se přišla i starší dcera Sabina Remundová, která ukázala své dvě děti, dceru Adinu a syna Vincenta. Sestra Theodora je také maminka, a to dokonce trojnásobná. Má tři syny Antonína, Alfréda a Kajetána, které přivedla na svět s violoncellistou Tomášem Hostičkou. Chlapci se rovněž objevili na premiéře, kde se společně s maminkou nechali zvěčnit fotografem eXtra.cz.

Doporučené video: Rozhovor s Theodorou Remundovou.


Theodora se snažila v dokumentu poukázat na nitro své maminky a celý její život vyprávět tak trochu poeticky. To se autorce podařilo, reakce publika byla úžasná. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy