Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Jakub Jíra si odmítá připustit kritiku. Tvrdě se ohradil proti nařčení ze lží a vyhlašuje válku známým influencerům

+ Dalších 6 fotografií

Jednou z nejvýraznějších tváří organizace Clash of the Stars je bezpochyby moderátor Jakub Jíra alias Speaker. Ten se v pořadu eXtra Host vyjádřil k posměškům, které se objevily na sociálních sítích po galavečeru, kde ho podle jeho slov kvůli technickým problémům neslyšeli diváci v sále, ale jen lidé sledující online. Youtuber Willy Cao ho však ve svém podcastu obvinil ze lži, což Jíru přimělo k reakci. Speaker zároveň popsal své dlouhodobé konflikty se Sibiřanem, který o něm šířil údajně nepravdivé informace.

Moderátor Jakub Jíra se po devátém galavečeru Clash of the Stars ocitl v centru pozornosti na sociálních sítích kvůli videu zachycujícímu jeho nešťastný moment. Při pokusu pozdravit publikum v hale se mu nedostalo žádné odezvy, zatímco o chvíli později lidé hlasitě reagovali na pozdrav promotéra Tomáše Le Syho. Moderátor následně vysvětlil, že za to může technická chyba. Mikrofony totiž údajně vysílaly zvuk pouze lidem sledujícím galavečer přes PPV, zatímco v hale nefungovaly správně, což způsobilo tuto trapnou chvilku ticha.

Youtuber Willy Cao však s vysvětlením Jíry nesouhlasil a ve svém podcastu se moderátorovi vysmál. Podle něj spíš diváci pozdrav ignorovali. K Willymu se následně přidal i influencer Sibiřan, který na svém YouTube kanále zveřejnil video, ve kterém s ním souhlasí. Jíru tato obvinění nenechala chladným a přes TikTok poslal oběma mužům drsné vyjádření.


Jakub Jíra s Willym nebudou kamarádi

V případě Willyho se Jíra rozhodně nehodlá nechat špinit. "Willy o mně určitě nebude říkat, že já lžu, když mám prostě v tomhle pravdu. A pokud on chce hrát se mnou tuhle hru a chce prostě se mnou vstoupit do války, no tak prostě asi budeme spolu jako ne úplně kamarádi, no," sdělil Jakub v pořadu eXtra Host.

"Z toho důvodu mě to vlastně nakoplo k tomu se ještě jednou vyjádřit, protože ten člověk má nějaký dosah, sleduje to spousta lidí a spousta lidí si pak může myslet, že lžu," řekl moderátor s tím, že chápe, že ho někteří lidé nemusejí mít rádi. "Ať si o mně myslí cokoli, jestli mě nemají rádi z nějakého důvodu, že jsem jim nesympatický, to mě mrzí. Já už jiný nebudu, já jsem se tak narodil a s tím už nic neudělám."

Doporučené video: Celý rozhovor s Jakubem Jírou v pořadu eXtra Host

Jíra na Sibiřana podal žalobu

Kromě Willyho leží Jírovi v žaludku již zmiňovaný Sibiřan, se kterým má moderátor Clashe problémy už několik let. "On se do mě už před několika lety začal obouvat, pokračoval v tom asi dva roky," přiblížil moderátor. Jíra následně přiblížil incident, kdy Sibiřanovi poslal předžalobní výzvu kvůli lživým tvrzením, která o něm ve svých videích šířil. "Bylo to něco ve stylu, že jsem žil nějaký čas na ulici a že jsem byl bezdomovec, což vůbec není pravda,“ uvedl Jíra.

Jakub dodal, že takové lži byly zřejmě šířeny pouze s cílem ho zesměšnit. "Nechápu, jak vůbec ho napadla takováhle random lež,“ řekl moderátor a dodal, že tehdy využil k vyřešení situace právní cestu. Sibiřan na tuto výzvu údajně reagoval strachem. "On se následně prostě, nechci být sprostý, ale prostě začal se bát. Tak to smazal, udělal dobře,“ prozradil Jíra. Po tomto incidentu Sibiřan přestal na Jakuba chvíli točit reakční videa, ale dlouho mu to nevydrželo.

Jakub Jíra a výhrůžky

Moderátor je pravidelně terčem posměšků nejen od influecerů, ale i diváků COTS. I když kontroverzní moderátor tvrdí, že mu to nevadí, na některé hejty reaguje ostře.

Připomeňme si například nedávnou událost z tiskovky Clash of the Stars, kdy jeden z diváků Jakubovi vyhrožoval pobodáním. Ten to nepřešel a ihned zareagoval: "Kamaráde, ty vůbec nevíš, s kým se bavíš, koho mám za sebou." Redaktor eXtra.cz tuto situaci přirovnal k filmu: "To bylo jak z Kmotra." Jíra vyvrátil, že by ze sebe někoho takového dělal. "Já jsem normální hodný kluk, který žije spořádaný život, a ani si na žádného mafiána nehraju, opravdu ne," komentoval s úsměvem Jakub.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy