Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Jakub Štáfek se vrací jako Lavi: V pokračování Vyšehradu se vrátí staré tváře, přibydou i nová hvězdná jména

+ Další 3 fotografie

Začalo natáčení pokračování úspěšné komedie Vyšehrad: Fylm. Život Jakuba Štáfka coby Laviho je stále jedna velká jízda, což jej tentokrát dostane až do vesnického fotbalového klubu. Diváci se však mohou těšit na kompletní obsazení jedničky a k tomu přibude mnoho dalších známých tváří jako například Václav Neužil či Filip Březina.

Hned s prvními prázdninovými dny začalo natáčení pokračování velmi úspěšné komedie z roku 2022 Vyšehrad: Fylm s pracovním názvem Vyšehrad ². Jak by řekl agent nezbedného fotbalisty, Lavi je stále stejný dement, což jej tentokrát zavede až do vesnického fotbalového klubu, kde se setká s novými fotbalisty.

"My se obecně řídíme heslem, že dvojky jsou lepší než jedničky," objasnil hned herec, režisér a producent filmu v jednom Jakub Štáfek. "Jedničkou jsme nastavili laťku vysoko a jsme si vědomi toho, že musíme být ještě lepší, takže k tomu tak přistupujeme. A zatím to vypadá, že se diváci budou opravdu hodně smát. Stejně jako se my smějeme na place," dodal herec s tím, že si rád dal od zmíněného "blonďatého debila" nějaký čas pauzu, ale už se mu docela stýskalo.

Štáfek si odskočil od rodiny

O dvojce Vyšehradu se Štáfek rozmluvil již loňský podzim, kdy jej redakce eXtra.cz zastihla na premiéře seriálu Extraktoři, kde ztvárnil hlavní roli. "To pokračování bude fakt stát za to. Myslím si, že v době, kdy jsme dělali tu jedničku nebo ten seriál pro internetovou televizi, nikdo netušil, jaký to bude mít úspěch. Všichni byli překvapení. My jsme byli překvapení i z toho filmu," prozradil tehdy redakci eXtra.cz herec, který si nyní k natáčení odskočil od svých rodičovských povinností.

S manželkou Dominikou totiž loni v srpnu přivítali na svět druhou dceru, a jak sám přiznal, není to úplně jednoduché. "Spím teda o něco lépe než moje žena. Jako ženy jsou husté, co všechno zvládnou. Ale musím říct, že si to fakt maximálně užívám," řekl nám se smíchem Štáfek.

Doporučené video: Rozhovor s Jakubem Štáfkem:


Spolu se Štáfkem jako Lavim se vrátí i jeho filmová manželka Šárka Krausová a syn Jakub Jenčík. "Je to super, pořád mě to baví," svěřil se dnes už třináctiletý mladý herec Jenčík, pro kterého byl Vyšehrad: Fylm před čtyřmi lety vůbec první filmovou zkušeností. "Na natáčení jsou i noví herci, ale jinak je na place vlastně stejná parta a stejně skvělá zábava jako minule," dodal Jakub.

Staré i nové tváře

Agenta Laviho, věčně vynervovaného Jardu, si opět zahraje Jakub Prachař, zůstávají i Ondřej Pavelka jako předseda či Jiří Ployhar jako trenér FK Slavoj Vyšehrad. Znovu se objeví také Ivana Chýlková, David Prachař, Jana Kolesárová, Jaromír Bosák, Jaroslav Plesl, David Novotný či Miroslav Hanuš.

Těšit se však můžeme i na nové postavy, které ztvárňují například Lukáš Vaculík, Václav Neužil, Filip Březina, Tomáš Havlínek, Adam Ernest nebo Jakub Děkan.

Premiéru bude mít komedie Vyšehrad 2 na jaře 2025.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy