Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Jan Bendig se v AZ-kvízu bál ještě větší potupy, kterou teď odnese Marsell. Leoš Mareš si ho namaže na chleba, přiznává

Jan Bendig se poprvé vyjádřil k žalostnému výkonu.
Zdroj: Se souhlasem České televize
Předchozí Další
+ Dalších 5 fotografií
AZ-kvíz

Výkon Jana Bendiga v AZ-kvízu baví internet. Zpěvák, jenž podal v oblíbené vědomostní soutěži žalostný výkon, si však z hejtů těžkou hlavu nedělá. V rozhovoru pro eXtra.cz tvrdil, že ho znervóznil Leoš Mareš, který byl celou dobu ve studiu. Aby proti němu nemusel stanout ve finále, raději prý naschvál prohrál. 

Jan Bendig si svůj výkon v AZ-kvízu určitě za rámeček nedá. Po dlouhém boji nakonec potupně prohrál se svým bratrem Marsellem. Zpěvák však zarytě trvá na svém a pro eXtra.cz řekl, že jeho výkon částečné ovlivnil přítomný Leoš Mareš, který ho znervóznil, a Bendig tak raději prý záměrně prohrál.


"Leoše považuji za velice vzdělaného člověka, který má přehled. On s Benem svůj díl natáčel první. No a jak já, tak i Marsell jsme nechtěli jít do duelu s ním. Když vyhrál, bylo jasno. Takže přiznávám, že jsem občas neodpovídal tak, jak jsem chtěl. Tušil jsem, že by mě měl Leoš ve finále jako jednohubku," nechal se slyšet Bendig. Přitom jeho bratr si vedl ještě hůř. Je tak zřejmě jasné, jak finále dopadne. 

Leoš Mareš předvedl suverénní výkon

Ve chvíli, kdy zpěvák uviděl ve studiu i Leoše Mareše, tréma údajně zapracovala. "I já jsem ten typ člověka, který občas kroutí očima nad tím, co je někdo schopnej vyplodit za odpovědi v telce. Ale najednou, když jste v tom legendárním studiu, slyšíte tu legendární znělku a proti vám stojí Aleš Zbořil, v zákulisí vás pozoruje Leoš Mareš, tak chytnete trému, i když nechcete," vysvětluje Honza.


Leoš Mareš se utkal ve speciálním dílu, který je dostupný i na YouTube, s Benem Cristovaem. Ačkoli se zprvu zdálo, že favoritem na vítězství by mohl být právě zpěvák exotického původu, postupně se ukázalo, že jeho znalosti zdaleka nedosahují kvalit těch Leošových. Mareš svého soupeře nemilosrdně porazil a dokázal, že má přehled ve všech oblastech. "Byl jsi neuvěřitelnej," vysekl mu poklonu Ben.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy